Ideje

Preuredite sobu za male genijalce: Jedna stvar potpuno menja njihov omiljeni kutak!

Zamislite mogunost da vaše dete uzme kredu i po zidovima iscrtava sve svoje genijalne ideja, a da to može da se izbriše, a zidovi ostanu sasvim čisti
Porodica
20:16h Autor:
Preuredite sobu za male genijalce: Jedna stvar potpuno menja njihov omiljeni kutak!
Foto: Promo

Nauka kaže da je svako dete rođeno kao mali genije, umetnik - kreativac, a naše vaspitanje tu njegovu genijalnost podstiče ili guši (u zavisnosti od metode vaspitanja).

Prostor u kojem dete boravi veoma utiče na njegov razvoj.

Ukoliko se ovih dana spremate da renovirate dečju sobu, genijalna i neobična ideja je da zidove pretvorite u table za crtanje.

Naime na tržištu je dostupna Tikkurila Liitu boja sa efektom školske table, na kojoj možete da pišete i brišete šta god poželite. Tako će vaš mali genijalac doći do punog izražaja.

Foto: Promo
Foto: Promo

Dete može nesmetano po zidovima svoje sobe da crta, da ispisuje tekstove ili da ostavlja poruke...Ove boje su dostupne u preko 2.000 nijansi koje se toniraju prema Symphony ton karti, a sa njima možete da prebojite i vrata.

Krede prijanjaju na površinu dobro ostavljajući trag na Liitu boji, koji veoma lako može da se izbriše bez ostavljanja tragova.

Inače, još mnogo ideja vezanih za uređenje enterijera i eksterijera nudi vam Tikkurila Color Studio u Beogradu i u Novom Sadu, sa čijim arhitektama možete da se posavetujete u periodu od 9 do 17h svakog radnog dana.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ne samo da može da se posavetuje, već ćete na licu mesta da vidite kako izgleda određena boja pod tri vrste svetla, kako se nanosi na zidove, koje sve tapeta možete da izaberete, da dobijete rešenja za dečije sobe, kancelarije, kao i sve prostorije u domu.

Definisani koncept ima ulogu da zadovolji sve potrebe i očekivanja potrošača pružajući na jednom mestu mogućnost savetivanja sa arhitektom, dobijanje idejnog rešenja, isprobavanje i kupovinu boja i materijala, kao i preporuku za majstora.

U Tikkurila Color Studiju imate neograničen izbor nijansi boja, pa možete sebi dozvoliti eksperimentisanje u pravom smislu te reči.

Tikkurila Color studio nije samo privilegija Beograda, već je takav objekat otvoren i u Novom Sadu, a isti će se otvarati na celom regionu Balkana. U Color Studiju možete pronaći proizvode sa kojima ćete imati mogućnost da stvarate umetnost u svom životnom ili radnom prostoru.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs