Strašno

Abortirala bih da sam znala da nosim slepo dete: Starleta šokirala priznanjem! (FOTO)

Kada sam ostala trudna s Harvijem bila sam jako mlada. Da sam tada znala da je slep, ma koliko surovo zvučalo, prekinula bih trudnoću. Znam da ovo zvuči užasno, rekla je Kejti Prajs
Porodica
23:20h Autor:
Abortirala bih da sam znala da nosim slepo dete: Starleta šokirala priznanjem! (FOTO)
Foto: Instagram / Officialkatieprice

Poznata britanska starleta Kejti Prajs (37) prvi put je progovorila o životu s detetom s posebnim potrebama. Njena izjava "da je znala da će roditi dete s posebnim potrebama, abortirala bi" izazvala je brojne reakcije. Šokirala je mnoge.

Prajsova je prvi put javno rekla da bi najverovatnije prekinula trudnoću da je znala koja sve odricanja nosi sa sobom život s detetom s posebnim potrebama. Bila je iskrena, ali je njena izjava izvučena iz konteksta, pa su usledlile lavine negativnih komentara i osuda.

Osmogodišnju ćerku šminka i oblači kao starletu: Ona to voli, šta vas briga! (FOTO)

"Kada sam ostala trudna s Harvijem bila sam jako mlada. Da sam tada znala da je slep, ma koliko surovo zvučalo, prekinula bih trudnoću. Znam da ovo zvuči užasno", rekla je ona.

Da bi ovu surovost ublažila, Kejti je objasnila da je bez obzira na hendikep svog sina i traume kroz koje je prolazila ona danas jako ponosna na njega. Dodaje da nikada ne bi na njemu ništa menjala.

Abortirala da bi operisala nos: Dete bi me sprečilo da postanem porno zvezda! (FOTO, VIDEO)

"Obožavam ga i niko nikada ne bi trebalo da se stidi svog deteta s posebnim potrebama", rekla je jednom prilikom.Trinaestogodišnji Kejtin sin Harvi je slep i pati od Prader -Vilijevog sindroma koji izaziva prejedanje iako se čovjek uveliko zasitio. Harvi pati i od autizma i još nekih poremećaja u ponašanju, a ima i teškoće u kretanju.

Kejti je rodila Harvija u maju 2002. godine dok je bila u vezi s fudbalerom Dvajtom Jorkom. Nakon Harvija, Prajsova je rodila još četvoro dece.

Koža kao zgužvani pergament: Starleta ne odustaje od minića, ne želi da ostari! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs