Neviđeno

Čudan ljubavni trougao: Sa ljubavnikom želi dete od sperme njenog muža!

Ričard Dankan, novi Trejsin dečko, prihvatio je da odgaja dete kao da je njegovo i ne želi nikakvu finansijsku pomoć ili alimentaciju od Majkla
Porodica 01.03.2015. - 12:26h Autor: B.M.
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Trejsi Brej je žena koja ima problema sa začećem, a silno želi da se ostvari u ulozi majke, pa se sada bori za svoje pravo da koristi embrione koji su zamrznuti dok je živela sa mužem kog je uhvatila u prevari, nakon čega su se rastali.

 

Tridesetsedmogodišnja Trejsi sada želi da rodi dete svom partneru, a čini se da je jedina nada da se to desi korišćenje zamrznutih oplođenih jajnih ćelija, jer nema novca da ponavlja tretman, a na besplatan nema pravo.

 

Prilikom razvoda, njen bivši suprug pristao je na Trejsin zahtev da može da ih iskoristi, ali samo do kraja sledeće godine, što nije dovoljno za Trejsi, pa je sada potražila pravnu pomoć kako bi produžila ovaj rok.

 

Žena (63) spavala sa 3.000 muškaraca i ne misli da stane - Seks je moja strast!

 

"Ovo je jedini način da postanem majka. Sve što želim jeste mogućnost da koristim embrione kad god poželim. Mislim da bih iskoristila sve embrione za 4-5 godina. Ne znam zašto Majkl insistira na tome, kada to više nema nikakve veze s njim", kaže žena. Trejsi i Majkl su i dalje u braku, ali su oboje u vanbračnim vezama i više ne žive zajedno, ali žele da se sudski razvedu.

 

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Ričard Dankan, novi Trejsin dečko, prihvatio je da odgaja dete kao da je njegovo i ne želi nikakvu finansijsku pomoć ili alimentaciju od Majkla.

 

Trejsi i Majkl su tri puta išli na vantelesnu oplodnju, ali bez uspeha. Nakon dva spontana pobačaja, Trejsi je rodila dečaka Metjua u 33. nedelji trudnoće, ali on je preminuo samo 16 sati nakon rođenja. Pre njegove smrti, oni su obećali jedno drugom da će malom Metjuu podariti brata ili sestru, a Trejsi se sada oseća kao da Majkl krši obećanje koje je njoj sve na svetu.

 

Imali seks na svake tri godine - Bračna saga koja će vas šokirati!

 

Zbog svega toga Trejsi još uvek nije psihički spremna za novi pokušaj i želi da malo sačeka, ali joj problem pravi rok koji je Majkl odredio za korišćenje jajnih ćelija i ne želi da ga menja.

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...