Pre nego što se ubila, majke 9 dece je rekla da će dečak sa slike izrasti u psihopatu: Nakon 18 godina usledio je horor

Britanka Džodi Viting (42), oduzela je sebi život u februaru 2017. godine, a pre tog užasnog čina ostavila je pismo za majku Džoj, supruga Martina i familiju

Porodica
Autor:
Pre nego što se ubila, majke 9 dece je rekla da će dečak sa slike izrasti u psihopatu: Nakon 18 godina usledio je horor
Foto: preentscreen/Youtube

Britanka Džodi Viting, majka devetoro dece, oduzela je sebi život nakon višegodišnje borbe sa depresijom, ne uspevši da se nosi sa ogromnim teretom odgovornosti. U oproštajnom pismu, ostavila je duboko emotivnu i bolnu poruku.

„Plašim se kako će se Kori Bel snaći u životu. Kada je nastala ova fotografija, imao je manje od godinu dana. Već tada mi je delovao nestabilno, plašila sam se da će razviti psihopatske tendencije. Ima bipolarni poremećaj i mora da se leči. Pazite ga, on je najverovatniji kandidat da skrene s pravog puta,“ pisala je Džodi 2017. godine, priloživši porodičnu sliku uz svoje pismo kao uspomenu.

Beba, Stara fotografija bebe
foto: Profimedia

Osamnaest godina nakon njene smrti, kada je napunio 19 godina, Kori Bel je preminuo od predoziranja. Pet meseci pre toga, pokušao je da ubije jednog od dilera na ulici. Majka je još dok je bio beba (dečak koji sedi u očevom krilu desno na slici) videla šta bi se moglo dogoditi sa njim.

Njena majka, Džoj Viting, koja sada ima 70 godina, istakla je koliko je Džodi poznavala svoju decu.

Beba, Dete
foto: Shutterstock / Ilustracija

„Ona je tačno znala šta će biti sa svakim od njih, a naročito sa Korijem Belom, iako tada nije imao ni godinu dana. U svom pismu mi je napisala: 'Molim te, pazi ga, završiće svoj život prerano'“, ispričala je Džoj za britanski „Mirror“.

Džodi Viting je postala invalid nakon saobraćajne nesreće zbog koje je završila u kolicima. Džoj se priseća koliko se neumorno trudila oko svoje dece, nastojeći da ih izvede na pravi put, obrazuje i vaspita.

Porodica, Majka i ćerka, Jugoslavija
foto: Shutterstock

„Krivac za nesreću nikada nije pronađen. Na tom delu puta nije bilo kamera. Osoba koja ju je udarila kolima jednostavno je pobegla, ostavljajući je da leži, sve dok je drugi vozač nije pronašao i pomogao joj.

Završila je u invalidskim kolicima. S vremenom je postala zavisna od lekova i terapija. Do poslednjeg dana života, jedino o čemu je govorila bili su njeni mališani. Znala je da ih ostavlja same meni i njenom suprugu, ali dalje nije mogla. Od svih dece, jedino se plašila za Korija Bela. Sve vreme je imala osećaj da će se desiti nešto loše. Nažalost, bila je u pravu“, zaključila je Džoj Viting.

Stil/Disabilitynewsservice

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs