iskreno

ISPOVEST TIJANE DAPČEVIĆ DAJE NADU ZA BOLJE SUTRA: Ceo svet mi se srušio! (FOTO)

Pevačica Tijana Dapčević u emotivnoj ispovesti progovorila je o pobačaju i traumi koju je doživela kada je prvi put ostala trudna. Ona sa suprugom Milanom sada ima sina Vuka (14), ali priznaje da joj je prvo iskustvo bilo najbolnije.

Porodica
Autor:
ISPOVEST TIJANE DAPČEVIĆ DAJE NADU ZA BOLJE SUTRA: Ceo svet mi se srušio! (FOTO)
Tijana Dapčević, Foto: Amir Hamzagic/ATA

"Pre nego što sam ostala u drugom stanju s Vukom, imala sam pobačaj. U devetoj nedelji trudnoće izgubila sam bebu! Toliko sam želela da zatrudnim, i kad se to konačno desilo, bila sam presrećna. A onda mi se ceo svet srušio! Bilo mi je mnogo teško. Za Milana i mene to je bila najveća trauma koju smo ikad doživeli. Imala sam sreću što sam tada naletela na doktorku Snežanu Rakić iz GAK "Narodni front", koja mi je spasla život! I ne samo što me je lečila već mi je bila i psihička podrška. Rekla mi je: "Samo se opusti i za godinu dana ćeš imati bebu!" Tako je i bilo", priča Tijana.

Kako kaže pevačica ovaj tragičan događaj očvrsnuo je Milanovu i njenu ljubav.

"Kad sam izgubila bebu, prolazili smo kroz pakao, ali nismo ni pomislili da se rastanemo. To nas je ojačalo. Milan je uvek bio uz mene, pa i u tim najtežim trenucima. Oduvek sam govorila da ću da rodim muško dete, majčinog sina, koji će da liči na mene. To je Vuk! Zaista je isti ja, samo je građen na oca. Doduše, na Milana je i tvrdoglav i uporan. Nikad se nisam pokajala što imam samo jedno dete, Vuk mi vredi za desetoro. Milan i ja smo bili sedam godina u braku, proputovali smo ceo svet i poželeli bebu. Prvu bebu sam pobacila, a onda nisam uspevala da zatrudnim prirodnim putem. Rekla sam mu: "Ako ne ostanem trudna do septembra, idem na vantelesnu oplodnju!" Te 2007. godine moja sestra Tamara Todevska predstavljala je Makedoniju na Pesmi Evrovizije, a ja sam joj radila medija plan. Bila sam koncentrisana na to, nisam razmišljala o detetu i baš tad sam zatrudnela", rekla je Dapčević, prenosi "Blic".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs