i TO SE DEŠAVA

Majci najlepših blizankinja na svetu zameraju što ih tera da mnogo rade: To je za njihovo dobro! (FOTO)

Mama najlepših devojčica na svetu slikala se pored svojih kćerki u spavaćici i fotografiju objavila na Instagramu, uprkos optužbama da iskorišćava njihov izgled

Porodica
15:04h Autor:
Majci najlepših blizankinja na svetu zameraju što ih tera da mnogo rade: To je za njihovo dobro! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ clementstwins

Jaki Klements opet je objavila svoju fotografiju na kojoj pozira pored svoje dve bliznakinje, ovaj put reklamirajući spavaćice.

Priča je počela još kada su Eva i Lija imale samo 6 meseci, a mama Jaki ih je prijavila za reklamiranje raznih proizvoda. Popularne bliznakinje proglašene su za najlepše na svetu, a njihov instagram prati 1,8 miliona ljudi.

Fotografisane su za razne časopise, a mnogi osuđuju Jaki da previše eksponira svoje maloletne kćerke. Često joj skreću pažnju na to da devojčicama oduzima detinjstvo, ali Jaki ostaje hladna prema tim optužbama. Ona tvrdi "da uopšte ne zarađuje mnogo od modelinga kojim se bave njene kćerke."

"Devojke su imale ideju da se pored plesa i plivanja bave i modelingom. Uopšte me nije iznenadila njihova sreća i spremnost da se bave ovim poslom. Zanimljivo je što u stvari ovaj modeling pokriva sve njihove troškove," izjavila je davne 2017. godine Jaki.

"Mnogi ljudi pretpostavljaju da roditelji zarađuju samo zato što njihova deca rade puo, ali to je laž! U našem slučaju je drugačije. Mi ulažemo više novca u našu decu, nego što ga dobijamo. Mi samo želimo da podržimo njih dve da rade ono što žele, omogućavamo im da zarade svoj novac koji će iskoristiti kasnije za fakultet ili kupovinu automobila, odeće, kuće..." ispričala je Jaki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs