Horor

20 jezivih izjava dece: Ovo je nešto najstrašnije što ćete skorije čuti!

Da li ima išta jezivije od malog deteta koje ozbiljnim tonom kaže nešto ovako

Porodica
Autor:
Foto: Shutterstock

Deca ponekad mogu da kažu neke sasvim jezive stvari. Mnogo je teorija da deca zaista mogu videti duhove jer ne poznaju društvene norme. Bilo to istinito ili ne, neki klinci su zaista zabrinuli svoje roditelje.

 

Donosimo vam 20 sasvim jezivih izjava dece:

 

"Bila sam sa sestrom, njenim mužem i njihovom dvogodišnjom kćerkom. Razgovarali smo o voljenima koji su nedavno preminuli (moj otac je nedavno umro). Moj zet je uzeo fotografiju svoje majke, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći kad je imao šest godina, da mi je pokaže. Kad je moja sestrična videla fotografiju počela je da se smeje. Upitali smo je šta je smešno, pogledala nas je i rekla: 'To je moja tajna prijateljica koja mi peva.' Još se stresem kad se toga setim."

 

*******

 

"Idi na spavanje, ništa nije ispod tvog kreveta."


"Iza tebe je."


Još uvek to nisam zaboravio i još uvek me prođe jeza kad se setim.

 

***

 

"Kad smo šetali starim grobljem, moj tada trogodišnji sin je ležerno rekao: "Moj brat je onde". Kad sam mu rekla da nema brata, odgovorio je: 'Ne, mama, to je bilo ranije. Kad je druga žena bila moja mama.""

 

*****

 

"Vodio sam dvogodišnjeg sina na spavanje. Rekao je: "Zbogom, tata." Uzvratio sam: Ne, kažemo laku noć. On je odgovorio: "Znam. Ali ovoga puta je zbogom." Tu noć sam nekoliko puta proveravao da li je dobro."

 

********

"Moju sestru je u aprilu udario pijani vozač i totalno uništio njen automobil. Bila je s mojim četverogodišnjim sestrićem i malom sestričnom. Kad je moja mama stigla u bolnicu, sestrić je upitao može li zahvaliti velikim dečacima. "Kojim velikim dečacima?" upitala je. "Bako, velikim dečacima koji su bili u automobilu sa mnom kad je postalo strašno pa su me zagrlili i sačuvali." Niko ne može objasniti kako su deca prošla bez ogrebotine."

 

*****

 

"Kad je moja rođaka imala dve godine, njena mama je ponovno ostala trudna. Jednog dana je zagrlila mamu oko stomaka i rekla da je njen 'mali brat bolestan'. Nekoliko dana kasnije je pobacila."

 

*******

 

"Svoju 2,5-godišnju kćerku smo jedne večeri kupali i objašnjavali joj da je važno prati intimne delove tela. Ona je ležerno rekla: "Niko neće tu da me dira. Pokušali su jedne noći. Upali su u sobu pa pokušali, a ja sam se branila. Umrla sam i sada sam ovde." Rekla je to kao da je nevažno."

 

*******

 

"Moja trogodišnja kćerka je stajala pored novorođenog brata, gledala ga neko vreme pa se okrenula i rekla: 'Tata, to je čudovište. Trebali bismo ga spaliti.'"

 

******

 

"Moja mama je čuvala moju kćerku dok sam ja bila kod doktora. Rekla joj je: 'Bako, mama se neće vratiti. Imala je užasnu nesreću. Neće nam se vratiti.' Zaista sam učestvovala u nesreći u kojoj sam umalo poginula u to vreme. Tada još niko od mojih članova porodice nije bio obavešten."

 

*****

 

"Mama mi je pričala da sam oko četvrte godine svaki dan išla kod prabake kako bih provela vreme s njom. Na odlasku bih rekla: Bog s tobom. Jednog dana sam rekla: Idi s Bogom. Mama kaže da me ispravila, ali ja sam ponovila: Idi s Bogom. Te je noći moja prabaka umrla."

 

*******

 

"Imala sam nekoliko pobačaja. Kćerka mi je rekla: 'Upoznala sam tvoje bebe koje su umrle u snu. Žele da znaš da si dobra mama.'"

 

*****

 

"Moj trogodišnji sin je crtao i pevušio. Zastala sam da poslušam, ali nikad nisam čula tu pesmu. Upitala sam ga gde je naučio, a on je odgovorio: 'Žena u sobi mi je to pevala.'"

 

*****

 

"Moja najbolja prijateljica je umrla i vraćala sam se sa sahrane. Počela sam da plačem. Moja kćerka je ušla u kuhinju i upitala me šta nije u redu (tad je imala osam godina). Rekla sam joj da sam tužna jer mi je prijateljica umrla i nedostaje mi. Ona je uzvratila: 'Ne budi tužna, stoji kraj tebe.' Još uvek se naježim kad se toga setim."

 

"Kad sam imala četiri godine, mama me pronašla u toaletu s lutkama koje su plutale u kadi, okrenute licem prema dole. Upitala me šta radim, a ja sam odgovorila: Čovek u ormaru mi je rekao da ću, ako to ne učinim, ja tako plivati."

 

******

 

"Pre neku nedelju sam svojoj dvogodišnjoj kćerki čitao priču za laku noć. Kad sam završio, razgovarali smo o strahu od duhova, trolova, čudovišta itd. Ona se okrenula prema meni i rekla da se ne boji duhova. Upitao sam je kako to, na što je ona odgovorila: 'Jer je onaj koji mi noću ulazi u sobu i pomiluje me po kosi dobar.'"

 

******

 

"Kad sam bio mali, pokazao sam drvo ispred kuće i rekao porodici: Ovo drvo će umreti. Niko se nije obazirao, a drvo se sledeće jutro iznenada srušilo na automobil mog dede."

 

******

 

"Moja šestogodišnja kćerka se pre nekoliko dana vozila na suvozačkom sedištu, pogledala me i rekla: 'Tata, kad navršim sedam godina, ubiću te. Ne, čekaj, kad napunim osam.' Morao sam je upitati kako će to učiniti. Nasmešila se i rekla: 'Preću ti preko glave ovim automobilom.'"

 

******

 

"Moj sin uvek govori čudne stvari. Obično su smešne, ali ova me izbacila iz takta. Ima osam godina. Govorila sam mu koliko ga volim i koliko sam srećna što je u mom životu. On je uzvratio: 'Ja nisam odabrao ovaj život. Nisam mogao uticati na to kako će početi, ali mogu kontrolisati kako će se završiti.'"

 

*****

 

"Ne smem ga baciti u vatru?" Moja trogodišnja kćerka koja prvi put drži brata u rukama.

 

******

 

"Kad je moj sin imao dve godine, govorila sam mu da oprezno skače okolo. Rekao mi je da je sve u redu i da ga 'deda Džordž pazi'. Moj otac je umro kad je moj sin imao dva meseca i nismo baš previše pričali o njemu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...