Sve joj je oprostila

Liv Tajler progovorila o komplikovanom odnosu sa majkom: Sad sve razumem! (FOTO)

Glumica Liv Tyler je od Bebe Buel nasledila lepotu i harizmu, iako se nisu oduvek najbolje slagale. Ali, danas svojoj majci, nekadašnjoj grupi devojci, više ništa ne zamera.

Porodica
15:02h Autor:
Liv Tajler progovorila o komplikovanom odnosu sa majkom: Sad sve razumem! (FOTO)
Liv Tajler, Foto: Profimedia

“Tek kad sam i sama postala majka, shvatila sam kroz što je sve prošla moja. Zamislite, lude sedamdesete su, svi se zabavljaju, vi ste 23-godišnja devojka iz Mejna koja je došla da osvoji Njujork, i onda se preko noći nađete u ulozi koju baš i niste planirali: samohrane majke. Mora da je bilo zastrašujuće”, kaže glumica koja definitivno nije imala konvencionalno detinjstvo ni majku koja joj sprema sendviče u ruksak pre škole.

Bebe Buel bila je mlada manekenka i okorela parti devojka koja se zabavljala sa Mikom Džegerom i Rodom Stjuartom pre nego što je neplanirano zatrudnela s frontmenom grupe Aerosmit, Stivenom Tajlerom. I to u vreme dok je još uvek bila u zvaničnoj vezi s muzičarem Todom Randgrinom. Ali bile su to lude sedamdesete, svi su veselo i opušteno lebdeli u oblaku marihuane pa je Tod malu Liv prihvatio kao svoje dete. U onim trenucima kad ju je viđao: naime, Bebe se vratila u rodni Mejn gde je rodila i ostavila Liv na čuvanje svojim roditeljima, dok je ona putovala na turneje sa svojim rok bendom B-Sides. Liv je bilo jedanaest godina kad je saznala da njen otac nije čovek kojeg zove tata.

Slavni muzičari u ljubavnom trouglu: Voleli iste žene koje su im pomutile um! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

“Majka mi je već priznala da Tod nije moj pravi otac, a ko bi to mogao biti shvatila sam kad me odvela na koncert Aerosmita i kad sam ugledala ćerku Stivena Tajlera Miju koja je izgledala kao moja bliznakinja. Pitala sam mamu da li je Stiven moj otac, a ona se rasplakala. Nakon šoka, okrenula sam stvari na šalu i konstatovala kako će Božić od sada biti jako zanimljiv. Danas sam presrećna jer mogu reći da sam u životu imala dva oca, prepuna energije, luda, urnebesno zabavna umetnika, kao i gomilu braće i sestara. Zovemo se čopor Tajlerovih. Kao dete bi verovatno bila srećnija da mi je mama bila klasična ženica iz Mejna, koja je stajala za šopretom, pekla kolače i živela dosadni život iz predgrađa, ali zamislite za koliko bi uzbudljivih i zanimljivih iskustava bila uskraćena”, konstatovala je Liv, danas i sama majka troje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs