Neverovatno

Šokirani otac objavio na Tviteru, svet ostao bez teksta: Šta je moja ćerka (10) poželela za Božić! (FOTO)

Nakon objave, u šoku je ostalo i pola sveta

Porodica
Autor:
Šokirani otac objavio na Tviteru, svet ostao bez teksta: Šta je moja ćerka (10) poželela za Božić! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada su se nevine dečje želje pretvorile u sulude, preskupe trendove? Zašto želje jedne devojčice koja tek koju godinu ide u školu nemaju veze sa knjigama?

Jedan šokirani otac iz Los Anđelesa objavio je na Tviteru šta je to poželela njegova desetogodišna ćerka da joj Deda Mraz donese ove godine za Božić. Nakon objave, u šoku je ostalo i pola sveta.

Evo kako je ona sastavila svoj spisak želja:

Moja božićna lista

Ajfon 11

Nove slušalice AirPods Mekbuk Pravi zec Hidro Flesk flašica Odeća Šminka Roze Puma patike Guči papuče Šanel torbica Parfem Eterično ulje American girl auto za lutke Nove cipele Minđuše Kockaste patike (Vens) GoPro kamera Roze selotejp Lepak i boja za hranu Odeća za zeca 4.000 dolara Lol doll kamper Lol doll starija sestra

"Moja ćerka mora da nije bila pri sebi kad je sastavljala svoju Božićnu listu želja", napisao je šokirani otac, dodajući i nekoliko tužnih emotikona.

Komentari su bili različiti, od saveta da deci treba ograničiti broj stvari koje mogu da požele, do šala na račun oca kako mora da pronađe bolji posao, da bi mogao ćerki da ispuni želje.

Sa druge strane, bilo je i komentara da je devojčica vrlo zrela i zna šta želi u životu, dok su drugi osuli paljbu i govorili kako im je najgora noćna mora da im dete bude materijalista koji ne zna kad je dosta.

Šta vi mislite o devojčicinom spisku želja? Šta vi svojoj deci kupujete za praznike? Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs