Svaka žena (i muž) treba da pročita

OVAKO ŽENA NESVESNO UNIŠTAVA MUŽA I DECU: I razara čitavu porodicu!

Umereni ste, stidljivi, nesigurni? Vi ste glavna pretnja svojoj porodici, smatra Aleksandar Palijenko

Porodica
Autor:
OVAKO ŽENA NESVESNO UNIŠTAVA MUŽA I DECU: I razara čitavu porodicu!
Foto: Shutterstock

Nekada su žene sedele kod kuće i pazile na kuću i decu. Danas to više nije tako. Ili jeste. Danas imaju milion obaveza, porodicu i uspešnu karijeru. Ili nemaju?

Šta je od ta dva bolje? Šta je suština srećne porodice? To nam danas otkriva popularni ruski motivacioni govornik Aleksandar Palijenko:

"Ženo, kada imaš nešto da kažeš, kaži. Kada potiskuješ i ćutiš, tada izdaješ svoje voljene. Žena ne mora da objašnjava zašto, ali je važno da kaže kako se oseća.

Kada se žena brine za decu, ona ne ispunjava sebe i svoju energiju neispunjenosti prenosi na decu. Na deci se to odražava kroz narušeno zdravlje, probleme i upadanje u nevolje.

Porodica može da se raspadne ako žena:

- Imate potencijal, ali ga ne koristite do maksimuma;

- Uništavate svoju porodicu zanemarujući samu sebe; smatrajući da ste ništa, da vaše ime i postojanje ne znači ništa. Umereni ste, stidljivi, nesigurni; vi tada postajete glavna pretnja.

Zrela žena se nikad neće sekirati oko ovih stvari!

foto: Shutterstock

Sa druge strane, kada ste srećni, ispunjeni, komunicirate na jednakom nivou s članovima porodice, osećate se kao žena i ne povlađujete svima zanemarujući sebe, tada svoju energiju pretvarate u energiju sreće i zadovoljstva. Tu sreću i zadovoljstvo tada prenosite na decu i muža.

Kada žena kaže: Ne volim tog kolegu ili projekat, muž ne treba da pita zašto. Žena mora da izrazi svoja osećanja, a muškarac mora da je razume. Mora da razume da ako nema pozitivne i kreativne energije u ženi, nešto ozbiljno nije u redu. I nije ni važno zašto, važno je da se to promeni.

Ako žena želi da postigne više, muškarac treba da joj bude podrška. Kasnije će zajedno uživati u zadovoljstvu koje će pružiti plodovi njene kreativnosti, truda, rada i pozitivnosti.

Razvoj muškarca takođe utiče na ženinu energiju

Ako se muškarac razvija, a žena ne, žena neće voleti njegov posao i uspeh, koliko god novca donosio, jer novac ne može da nadomesti osećaj ispunjenosti.

Zato je ideja da muškarac zarađuje, a žena sedi kod kuće, brine o kući i deci (naravno, ukoliko joj to nije dovoljno), nije dobra."

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs