Jesenji trendovi

Trendi modni dodaci za jesen: Beretke i turbani! (FOTO)

Cool aksesoari su oduvek imali posebno mesto u modi. Kada završi leto i dođe vreme da odložimo slamnate ili bele fedora šešire, na scenu stupaju tople kape. Koja vrsta je vaš stil?

Moda
Autor:
Trendi modni dodaci za jesen: Beretke i turbani! (FOTO)
Beretka pletena, Foto: Profimedia

Mnoštvo je ratličitih modela, ali ove sezone popularne su beretke.

Zaštitni znak slikara i umetnika, ključni deo uniforme revolucionara i drugih vojnih grupa, ali i nezaobilazni modni detalj i simbol francuskog šika.

Svi su gledali u detalj na glavi: Poznata glumica prošetala crnu beretku! (FOTO)

Ako ne želite da se odreknete otmenih šešira, oni topli od filca su i dalje u modi. Uz dobru ešarpu u istoj boji savršeno će podići svaku modnu kombinaciju. Prednost ovih šešira je u širem obodu koji će vas odlično zaštititi po kišnim jesenjim danima.

Aksesoar sezone: 8 načina kako da nosite ešarpu (FOTO, VIDEO)

foto: Shutterstock

Uske kape od trikotaže ok su izbor u sportskoj ili ležernoj varijanti, ali potiskuju ih Sve popularniji turbani. Turbani od tanjih materijala su elegantniji i možete nositi u večernjem izlasku.

Sportska elegancija Irine Šajk: Svi trendovi sezone u jednom! (FOTO)

Bogate trake za kosu, slične turbanima čest su izbor kada je sunčano a prohladno. Ako mislite da nije vreme za kapu, a potrebno vam je nešto da vas zaštiti od vetra, trake su odlične.

foto: Shutterstock

Pletene kape sa pufnicom na vrhu ove sezone sve prave trendseterke, a trebalo bi i svaka odrasla žena, proslediće ih mlađoj deci.

Melanija Tramp u farmerkama koje stoje baš svakoj građi: I mršave i punije žene u njima sjajno izgledaju! (FOTO)

foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs