bizaran izum kreatora

Da li je ovo moguće? Na Nedelji mode u Londonu predstavljene cipele sa sunđerom, nećete verovati koliko koštaju! (FOTO)

Publika je na Nedelji mode u Londonu ostala šokirana cipelama sa sunđerom koje je kreirao škotski dizajner, a reakcije na Internetu su burne

Trendovi 20.09.2018. - 14:17h Autor: Stil/The Sun
Foto: Profimedia

Navikli smo da nam kreatori na Nedelji Mode u svetskim metropolama prikažu neverovatne, a često i bizarne komade koje nikada ne bismo obukli. Ali, na Nedelji mode u Londonu otišli su korak dalje.

 

Naime, škotski kreator Kristofer Kane je lansirao cipele sa sunđerom, verovali ili ne. Kada su modeli prošetali ovu neobičnu obuću, publika je ostala u šoku, a reakcije nisu izostale i sa društvenih mreža.

 

Na Metro.com su postavili pitanje zašto su uopšte vredne rasprave? Ljudi se čude pre svega što cipele na sebi imaju pravi sunđer, Međutim, Kane koji potpisuje ovaj dizajn možda ju je iskoristio na malo pogrešan način!

 

Najluđi detalji sa Nedelja mode 2018: Bizarno i potpuno nenosivo!

Umesto kao ukras, sunđer je mogao da posluži kao nešto za ublažavanje bolova pa bi onda imala ulogu 2 u 1: i funkcionalnu i dekorativnu.

 

Međutim, on ih je postavio samo sa spoljašnje strane i time još više podstaknuo glasine  oko ovog modela. A ono što je zapravo najzanimljvije je cena.


Naime, ove su cipele s dizajnerskim potpisom, a sunđer kao dodatak baš se i ne može povezati s visokom modom i cenom od  800 funti.

 

Dok su mnogi mislili da će se trend zadržati samo na modnim pistama, on se preselio i na gradske ulice pa verujemo kako će nam uskoro preplaviti društvene mreže. Isfurala ih je Kristoferova sestra, koja je zamenica kreativnog direktora brenda.

 

Nedelja mode u Londonu u znaku cveća

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...