Mlade, lepe i uspešne

Tamara Dragičević i Borka Tomović: Moćne žene u muškim odelima

Temu najnovijeg StilBooka inspirisanu serijom Suits, mlade glumice dočarale su uspešno kao i svoje dosadašnje uloge
Moda
23:10h
Tamara Dragičević i Borka Tomović: Moćne žene u muškim odelima
Foto: Filip Shobot

Mlade, uspešne i lepe, Tamara Dragičević i Borka Tomović omiljene su glumice mnogih reditelja, ali i publike zbog svojih glumačkih sposobnosti i velike moći transformacije. Inspirisane temom novog broja StilBooka - serijom Suits, Borka i Tamara odlično su se snašle u novim ulogama i savršeno dočarale lik moćnih poslovnih žena u muškim odelima. U intervjuu za najnoviji broj StilBooka pričaju, između ostalog, koliko je garderoba važna za uspeh žene.

  • Možete li sebe da zamislite s fiksnim radnim vremenom, od devet do pet, u kancelariji?

Borka: Zaista ne mogu, jer mislim da ne bih mogla da sedim po ceo dan u kancelariji. Volim kreativne poslove, a gluma je upravo poziv u kom mogu da iskažem tu svoju stranu.

Tamara: Ne mogu, zato sam i srećna što sam uspela da upišem fakultet koji se teško upisuje. Često pomislim da ne znam čime bih se bavila da nisam glumica. Imam mnogo prijatelja koji rade u kancelarijama i nedavno sam pričala s njima o radnom vremenu i ne znam kako bih i da li bih ja to izdržala. Mi glumci imamo drugačiji ritam.

  • U kojoj meri odeća utiče i na poslovni uspeh žene?

Borka: U današnjem vremenu je bitna fizička pojava, što uključuje i lični stil, kroz koji čovek može da se oceni na prvu loptu. Ali, to nije potpun utisak, bitnije je šta se krije iza te fasade: rad, znanje, sposobnost i karakter.

Tamara: Mislim da baš i ne utiče mada ne znam kako to ide u svetu biznisa. Mi, glumci, se ionako brzo skinemo i obučemo u kostim tako da imamo slobodu oblačenja!

Najbržih pet čitalaca koji pošalju svoje podatke na mejl redakcija@stil-magazin.com nagradićemo najnovijim brojem StilBooka u kome možete pročitati kompletan intervju sa ove dve mlade glumice. Saznaćete da li su do sada bile hrabre da obuku muško odelo, da li sa partnerima usklađuju odevne kombinacije i još zanimljivih detalja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs