ULTIMATIVNI TREND

U NJIMA SVAKA ŽENA IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Ovih 5 boja odišu elegancijom i luksuzom-i apsolutni su HIT SEZONE!(FOTO)

Sa ovim bojama nema greške ove zime!

Moda
16:04h Autor:
U NJIMA SVAKA ŽENA IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Ovih 5 boja odišu elegancijom i luksuzom-i apsolutni su HIT SEZONE!(FOTO)
Foto: Shutterstock

Boje koje apsolutno odišu luksuzom i praćenjem aktuelnosti u svetu mode se kriju trenutnim kolekcijama mnogobrojnih brendova.

Zimski stil oblačenja je obično prepoznatljiv po slojevitosti, tamnijim i neutralnim bojama, ali postoje boje koje ceo stajling čine luksuznijim.

I ova modno zima biće obeležena tamnijim, ali efektnim bojama. Pored nežne krem boje, istaknuta će biti i naravno hit boja godine - zelena, ali veoma je prisutna i braon/smeđa boja, koja je prethodnih godina bila nepravedno zapostavljena.

Braon

Osim što je braon boja sve više tražena na noktima, izgleda da je vreme da se preseli u naše ormane.

Stručnjaci kažu da je braon nova crna i da je dozvoljeno kombinovati je uz sve ostale boje, pa šta nam drugo preostaje nego da poslušamo njihove savete ove zime.

Boja senfa

Ukoliko ste jedna od onih dama koje vole da eksperimentišu i kombinuju jarke boje, upravo ova boja daje nebrojeno mogućnosti.

Ova boja savršeno ističe boju kose brinetama i crvenokosim ženama, a kombinacija koja uvek ostavlja utisak je teget ili kraljevskoplava i boja senfa.

Zelena

Trend zelene boje se nastavlja. Nakon prolećne i letnje dominacije, jasno je da ova boja zaslužuje da bude proglašena za najtraženiju 2021. godine. Zanimljivo je da su zelenu boju obožavali na dvorovima, pa ne čudi što se vezuje za eleganciju i moć.

Sve nijanse bež boje

Sa bež bojom nema greške. To je večna bolja - boja koja simboliizuje eleganciju i minimalizam, a u njoj ćete uvek izgledati svedeno, atraktivno i veoma "skupo". Sve njene nijanse su "dozvoljene", a čak se preporučuje i da kombinujete različite nijanse bež boje. Šta god da odlučite, nećete pogrešiti kada je bež boja u pitanju.

Bela boja

Bela nije tipična zimska boja i najčešće je povezujemo sa letnjim autfitima, ali ona zapravo izgleda bozžanstveno na zimskim komadima garderobe. Deluje otvoreno, moćno, pročišćeno i elegantno. Naša preporuka je da belu kombiujete sa svetlo bež komadima garderobe, jer je takombinacija sofisticirana i veoma trendi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs