intervju

Modna ikona i maneken: Upoznajte najbolje obučen par na svetu! (FOTO)

Ovaj savršen par obara sve sa nogu kada se pojavi, i uvek dobijaju reči hvale.

Moda
Autor:
Modna ikona i maneken: Upoznajte najbolje obučen par na svetu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ukoliko tražite par kojem ćete se diviti, odskora venčani Olivija i Johan su savršeni za to, prenosi nam Elle. Ali koji su tačno razlozi zašto su toliko neodoljiivi?

Naime, oni se savršeno razumeju u modu. Za njihove stajlinge, zajedničke ili zasebne, uvek dobijaju reči hlave. Johan Huebl je inače poreklom Nemac, model koji je radio za "Hugo Bos" i "Ralf Lauren", a i jedan je od najbolje obučenih muškaraca na svetu.

Olivija Palermo je postala nova modna ikona, lice sa naslovne strane i modna blogerka koja niže hvalospeve na račun njenog romantičkog, eklektičnog i ženstvenog stila.

Njih dvoje su sarađivali i na kampanji za šoping centar u Melburnu, u kojoj je Palermo bila glavni model, a Huebl fotograf.

"Raditi zajedno je divno iskustvo. Kada imamo takvu priliku, jednostavno uživamo", rekla je Olivija.

Takođe kaže da vole da rade zajedno i sa uređivačkog aspekta i ispred kamera.

"Radili smo zajedno za Mango, Mercedes Benz i nekoliko drugih kompanija. Naravno da malo drugačije radite kada snimate sa suprugom, ali je svejedno super", kaže Johan, dodajući kako je upravo svoju dragu fotografisao za septembarsko izdanje latinoameričkog "Harper's Bazaara".

Iako su glamurozni, sede u prvim redovima najvažnijih modnih događanja, proputovali su svet, a čak i njihove paparaco fotografije izgledaju kao iz magazina, ovaj par je, osvežavajuće normalan.

Prirodni su, šale se, smeju, znatiželjni su, postavljaju pitanja, zezaju se i zabavni su. Oni nisu umišljeni drugim rečima.

"Studirao sam fotografisanje, ali kako sam odmah počeo da se bavim modelingom, nikad nisam imao šansu da fotografišem", rekao je Johan, dodajući da se nada da će imati više prilike da se bavi fotografisanjem u buduće.

Olivija ima besprekoran stil koji može vrlo lako da se kopira. Ona je izgradila pravo carstvo oko svog modnog ukusa, a naslovnice modnih magazina krasila je njena pojava u haljini Karoline Herere koju je nosila na venčanju.

"Sve je u kombinovanju outfita. To su mali dodaci. Kako starite, postajete svesniji i bolje razumijete šta pristaje vašem telu, a šta ne. Kada imate 18. ili 19. godina, probaćete sve, ali kako sazrevate, shvatite da neke stvari više ne želite nositi. Dobijete smisao za neki balans", otkriva nam prelepa Olivija.

Oni obožavaju sa budu muž i žena. Jasno je da im bračni život odgovara, a uostalom, dovoljno je baciti pogled na njihovu stranicu na Instagramu.

"Razgovaramo i shvatim da ona nije moja devojka ili verenica, nego supruga. Supruga je super", rekao je Johan.

Nisu fanovi usklađenog oblačenja i to je sjajno. Neka vas fotografija sa venčanja ne zavara. Palermo i Huebl ne oblače se namerno slično.

"Oblačimo se zasebno i sretnemo se na vratima", kaže Olivija.

Izgledaju super zajedno i niko im ne može osporiti da su stilizovani, preslatki i tako zgodni.

"Ljudi možda misle da se modno usklađujemo kada idemo na razne događaje, ali obično oblačimo ono što nalaže dres kod. Tokom dana jednostavno nosimo ono što želimo. Imam omiljene komade koje nosim, a mislim da svi muškarci imaju svoje omiljene kombinacije. Moja garderoba se ne menja tako često. Iste patike mogu nositi dva ili tri meseca jednostavno zato što mi se sviđaju", završio je Johan.

Modni saveti Olivije Palermo, Kjare Feranji i Džuli Sarinane za poslovno odevanje: Napravite zanimljivu kombinaciju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs