STREET STYLE

3 INSPIRACIJE ZA SVAKODNEVNO ODEVANJE: Haljina, odelo i kombinezon u režiji Hajdi Klum! (FOTO)

Hajdi je objasnila kako se nose najveći trendovi sezone.

Moda
Autor:
3 INSPIRACIJE ZA SVAKODNEVNO ODEVANJE: Haljina, odelo i kombinezon u režiji Hajdi Klum! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nemačka manekenka Hajdi Klum, poslednjih godina gradi karijeru na malim ekranima u ulozi sudije američkog šoua 'Supertalent' i skoro bez izuzetka, svako njeno pojavljivanje u emisiji je prava modna inspiracija. Bela boja je sinonim toplog vremena, ali je mnogi izbegavaju ili je uopšte nemaju u svom ormaru, jer kako kažu, izazov je za nošenje. Ovu tezu je nedano u potpunosti opovrgla lepotica Hajdi Klum, koja je u različitim odevnim varijantama belu boju ponela kao od šale.

PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE KEJT MIDLTON POSLE SAHRANE PRINCA FILIPA: Elegancija na nivou! (FOTO)

Hajdi Klum
foto: Profimedia

U prvoj odevnom izboru, prilikom dolaska na set emisije u Los Anđelesu, tanana plavuše se opredelila za belu midi haljinu. Jednostavan komad na bretele je nadogradila kaišem i sandalama od zmijske kože, a celokupni izgled je zaokružila sivom tašnom. Jednostavno i efektno - složili su se modni znalci!

Drugom modnom opcijom Nemica nas je vratila u eru osamdesetih i to kombinezonom sa naglašenim džepovima na grudima i pantalonama.

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Ovde je kaiš imao bitnu ulogu, jer je naglasio savršenu figuru harizmatične Hajdi, a primećeno je da u detaljima nije štedela! Velika bela tašna, čizmice na špic i crno-bele naočare dale su pravi disko šmek i nadogradile su ceo izgled.

Treća modna opcija je odelo u svetlo zelenoj boji. Odela su ovog proleća trend br. 1, a lepa Nemica ga je besprekorno stilizovala. Naime, Hajdi se i dalje drži svetlih aksesoara. Sunačane naočare, torba i cipele u beloj boji su pravo osveženje ovog proleća, pa se sigurno svi možemo složiti da je nekadašnja manekenka postala prava modna inspiracija koju ćemo i dalje pratiti u stopu.

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Koja vam se kombinacija najviše dopada, napišite nam u komentarima, voleli bismo da čujemo šta mislite?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs