pogledajte

SAKO STROGOG KROJA I SEKSI CIPELE: Kraljica Leticija zablistala u dezenu koji nema rok trajanja! (FOTO)

Da je u potpunosti spremna za novu prolećnusezonu, jedna od najbolje obučenih kraljica imala je priliku da dokaže svojim novim izdanjem na svečanosti proglašenja pobednika nagrade 'Ostavština princeze Girone' u španskom gradu Toledu

Moda
Autor:
SAKO STROGOG KROJA I SEKSI CIPELE: Kraljica Leticija zablistala u dezenu koji nema rok trajanja! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Nakon meseci provedenih u obavljanju kraljevskih dužnosti iz madridske palate Zarzuela, 48-godišnja španska kraljica Leticija poslednjih nedleja često se viđa u javnosti, a na novim angažmanima redovno pleni pažnju svojim stilom odevanja koji joj je s godinama obezbedio titulu jedne od najbolje stilizovanih dama s kraljevskih dvorova.

S prolećnom sezonom iza ugla, ova bivša novinarka svojom zadnjom odevnom kombinacijom dokazala je da je potpuno spremna za prolećnu sezonu.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Poput britanske miljenice Kejt Midlton, kraljica Leticija poznata je po navici nošenja već viđenih odevnih komada, a ovog puta iz ormara je izvukla sako pepito dezena u crno-beloj kombinaciji.

CVETNA BLUZA JE HIT OVOG PROLEĆA: Začinite običnu kombinaciju poput Kejti Holms! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Poslednji put u njemu je viđena u januaru ove godine, kada ga je iskombinovala sa crnom rolkom i kožnim helankama.

ŽENSTVENIJI STAJLING ODAVNO NISMO VIDELI: Ova kombinacija boja je pun pogodak! (FOTO)

Strogog kroja, s dvorednim kopčanjem i u duhu 80-ih, spomenuti sako je ovog puta naglasila crnim komadima poput topa i laskavog modela pantalona sa kraćim nogavicama koje, poput kožnih helanki.

Zahvaljujući pantalonama, koje dužinom sežu do listova, njen odabir cipela došao je u prvi plan. Novo izdanje u znaku efektnog modela sakoa i ovoga puta zaokružila je lakovanim modelom salonki.

Kako vam se dopada ovo izdanje kraljice Leticije?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs