Jednostavni trikovi

Savršeni za leto: Komadi garderobe u kojima svako izgleda vitkije!

Evo kako da mudro odaberete odeću koja nas čini vitkijima

Moda
22:36h Autor:
Savršeni za leto: Komadi garderobe u kojima svako izgleda vitkije!
Foto: Shutterstock

Kada je reč o vitkom izgledu, odeća nam može biti i prijatelj, ali i neprijatelj. Ako je odaberemo pravilno prema svojoj građi tela, možemo postići da izgledamo vitkije! Pronašle nekoliko jednostavnih trikova.

Evo kako da mudro odaberete odeću koja nas čini vitkijima:

Gola ramena

Nije im mesto u ormaru: Žene sa stilom su odavno izbacile ove komade garderobe!

Majice i haljine s lađa izrezom ili topovi bez ramena se odličan izbor ako želite nešto da sakrijete - na primer, stomak. Gola ramena privući će pažnju i skrenuti je sa tih delova tela. Pripazite da majice ili haljine nemaju volane jer će vas oni, uprkos golim ramenima, vizualno proširiti.

Duboki izrez

Top trikovi za punije dame: Kako da na plaži izgledate savršeno i sakrijete sve što želite! (FOTO)

Poželjno je da izrez na majicama i haljinama bude malo dublji, ali pripazite da ne preterate sa njegovom dubinom. Najbolji izbor svakako je V-izrez, koji izdužuje vrat i čini lice tanjim i mršavijim, a osim toga postiže i da ceo gornji deo tela vizualno deluje sitnije. Ako ste jedna od onih koje imaju manje grudi, dobra opcija je i malo veći okrugli izrez. U svakom slučaju treba da izbegavate jako zatvorene majice jer one vizualno proširuju i skraćuju naše telo. Visoki struk

Moda za plažu 2018: Top 7 komada zbog kojih će vam svi zavideti na izgledu! (FOTO)

U pantalonama ili suknjama niskog struka moglo bi ti se vrlo lako dogoditi da vam ispadne stomačić, a tu onda uskaču pantalone i suknje visokog struka u kojima to ne može da se dogodi. Osim toga, pantalone i suknje visokog struka izdužiće vam noge i samim tim učiniti ih mršavijima. Možete da se odlučite između uskih i širokih modela, a ono na šta posebno treba da pazite je da uz uski model kombinujete nešto šire majice ili košulje, dok uz šire modele treba kombinovati uske topove ili bodije. Ni u kojem slučaju široko na široko!

Odeća na preklop

Noge izgledaju duže, a celo telo mršavije: Neprikosnoveni trikovi s odećom! (FOTO)

Ovakve haljine i kombinezoni dobar su izbor iz više razloga. Jedan od njih je V-izrez, koji nas, kako smo rekle, vizualno stanjuje. Takođe ovi komadi naglašavaju struk i definišu našu figuru. Naglašeni struk znači i vizualno duže noge. I još pritom prikrivaju višak na području stomaka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs