Same biraju svoje odevne kombinacije

Poznate dame koje nemaju stilistu: One su najbolje obučene žene Holivuda! (FOTO)

Neke same biraju svoje odevne kombinacije iz ličnih razloga, zato što se tako osećaju sigurnije, ili jednostavno zato što uživaju u tome

Moda
Autor:
Poznate dame koje nemaju stilistu: One su najbolje obučene žene Holivuda! (FOTO)
Foto: Profimedia

One su primer elegancije, obučene u skladu sa prilikom, i prve koje će poneti vodeći trend sezone. Sigurno da kada pogledate izdanja ovih dama, pomislite da je za njihov izgled bio zadužen stilista i da im je lako. Međutim, varate se.

Istina je da ne baš sve zvezde koriste usluge modnih stilista. Neke same biraju svoje odevne kombinacije iz ličnih razloga, zato što se tako osećaju sigurnije, ili jednostavno zato što uživaju u tome. U nastavku otkrijte šta 6 planetarno popularnih žena kaže na temu stila i odevanja.

Blejk Lajvli

Blejk Lajvli oduševila mališane: Lepa glumica izgleda poput Barbike u ružičastoj haljini! (FOTO)

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

„Sama biram svoje kombinacije zato što se teško kontrolišem i imam veliki ego. Prosto, uživam u tome, volim dizajn i modu, i na taj način izražavam svoju kreativnost. Kada je puno ljudi uključeno u proces, to iziskuje puno vremena i sve je mnogo komplikovanije”, kaže ova lepa glumica.

Dajana Kruger

Poznata glumica konačno pronašla sreću: Postaje majka po prvi put u 41. godini!

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on

„Sama biram haljine za crveni tepih tako što ih najčešće iznajmljujem od dizajnera. Tako je lakše, jer ih nakon nošenja samo vratim, i pritom ne moram da odlazim u kupovinu”, kaže ova glumica prefinjenog modnog ukusa.

Olivija Man

A post shared by Olivia Munn (@oliviamunn) on

„Razlog zašto nemam stilistu je vrlo jednostavan. Smatram da čak i ako pogrešim u odabiru, ja snosim odgovornost”, kaže ova seksipilna manekenka i glumica.

Paula Ečevarija

A post shared by Paula Echevarria (@pau_eche) on

„Nemam stilistu i nikada ga nisam imala, zato što sama volim da biram odeću koju nosim. Uživam u tome, a i ko me bolje poznaje od mene same?! Obično isprobam nekoliko modela, a nakon toga biram detalje”, poručuje ovaj španski model i glumica.

Dita fon Tiz

„Jedina poznata ličnost kojoj se divim jeste Dajana Kruger zato što, baš ako ni ja, nema svog stilistu. Mi biramo svoju odeću same i nemamo nikakvu pomoć u tome.”

Emi Rosum

A post shared by Emmy Rossum (@emmy) on

„Volim da se poigravam sa odećom, jer je to veoma zabavno. Šaljem mejlove dizajnerima ili PR službi, naručujem ono što mi se dopadne, i nakon nošenja vratim”, poručuje ova američka pevačica i glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs