Srpska Njujorčanka

Ivana Kukrić: Ne volim tesnu garderobu

Seksi brineta obožava njujorški stil odevanja, jer je opušten, a priznaje da ne voli kombinacije previše boja

Moda
10:16h Autor:
Ivana Kukrić: Ne volim tesnu garderobu
Foto: Kurir

Zaštitno lice brenda Fratteli, srpska mankekenka Ivana Kukrić, otkriva da voli kožne jakne i neobične džempere i da ne voli uniformisanost. Ova atraktivna brineta drži se pravila "manje je više" i voli svedene i jednostavne komade. Ivana naglašava da nema ništa protiv ekscentričnog izgleda i garderobe, ali smatra da je retkost videti nekoga ko ume da iznese nespojive kombinacije.

"Ne dopadaju mi se kombinacije previše boja i ne volim napadne stvari. Pre svega volim udobnost i bitno mi je da se osećam prijatno u odeći koju nosim", kaže Ivana.

Kukrićeva priznaje da se oblači isključio u zavisnoti od raspoloženja i objašnjava kakava stil odevanja joj je najdraži.

"Ako provedem dan u trenerci to ne znači da sam neraspoložena, već da želim da budem opuštena. Zato volim Njujork i tamošnji način odevanja. Možete da izgledate kako hoćete i niko vam neće zameriti. Jedan poznati njujorški arhitekta se na crvenom tepihu pojavljivao isključivo u pižami, i njemu je to bilo oprošteno. Takođe, ne volim tesnu garderobu i nikada ne oblačim uske stvari. Ako nosim uže farmerke, obavezno ih kombinujem sa širom ležernom košuljom ili džemperom".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs