Pronađite inspiraciju

Nosite belu majicu u 7 varijanti: Kombinacije za izlazak, posao i svakodnevnu šetnju! (FOTO, VIDEO)

Praktična, uvek u trendu i savršeno prilagodljiva bilo kojoj odevnoj kombinaciji, bela majica je neizostavna u garderoberu svake žene
Moda
01:30h
Nosite belu majicu u 7 varijanti: Kombinacije za izlazak, posao i svakodnevnu šetnju! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia / Sara Džesika Parker

Jedan od onih komada garderobe koji svaka žena mora da ima u svom ormaru svakako je jednostavna bela majica. Dve, tri, nikad dosta.

Praktična, uvek u trendu i savršeno prilagodljiva bilo kojoj odevnoj kombinaciji. Ono što je možda i najzahvalnije kod ovakvog komada odeće jeste njena neutralnost i činjenica da dopušta nošenje aksesoara, poput upečatljivih ogrlica, krupnih minđuša ili ešarpi raznih desena.

Idealna je zamena za poslovnu belu košulju. Kada želite da izgledate ozbiljno, ali sa dozom ležernosti.

5 pravila oblačenja za dame sa oblinama: Birajte farmerke za visokim strukom! (FOTO)

Foto: Profimedia / Džesika Alba i Miranda Ker
Foto: Profimedia / Džesika Alba i Miranda Ker

U potpunosti iskoristite svoju belu majicu nosite je u 7 različitih varijanti. Kombinacije za večernji izlazak, posao i svakodnevnu šetnju, sve na jednom mestu. Pronađite inspiraciju u videu, a detaljno pročitajte u nastavku.

1. Prvi sastanak: Ukoliko izlazite da ugrabite onog pravog ili vam je već dečko ili muž, uz belu majicu obucite usku suknju sa visokim strukom. Možete staviti upadljivu ogrlicu ili narukvicu, ali nemojte preterivati jer vam je odevna kombinacija dovoljno upadjiva sama po sebi. Uz ovu varijantu savršeno ide elegantniji sako i pismo torbica. (0:18)

Kako da nosite farmerice ovog proleća: 6 inspirativnih stajlinga! (FOTO)

2. Šoping: Uske cigaret farmerke, dugački blejzer ili tanak džemper uz cipele sa štiklom su savršena kombinacija ukoliko idete u šoping a usput trebate da svratite na ručak ili večeru. Uz ovu varijantu možete ukombinovati manju torbu sa dužim kaišem. (1:28)

http://www.youtube.com/watch?v=GDvGG0_PyzE
3. Poslovni sastanak: Preko majice obucite sako i pantalone iste boje i ukombinujte ih sa čizmama ili cipelama. Ovo je više nego jednostavno, jer kada su odevne kombinacije za posao i nemamo previše izbora. (2:25)

4. Večernji izlazak: Uz usku mini suknju crni sako i ručna torba će u potpunosti doprineti novoj dimenziji bele majice. Dugačka ogrlica će savršeno izgledati sa ovom kombinacijom i ukoliko planirate da đuskate obujte cipele koje će vam to dozvoliti. (2:48)

5. Muzički koncert: Idete u VIP ložu ? Onda se tako i obucite. Ova varijanta nije najbolja ukoliko ćete biti u masi na parteru i nositi štikle. Ukoliko uz belu majicu obučete šik iscepane farmerke i patike, to je već druga priča. (3:31)

Pantalone, suknje i šik detalji ovog proleća: Idealan poslovni stajling za sve dame! (FOTO)

6. Popodnevni ručak: Duboke pantalone i kraća ogrlica uz kaubojke su fenomenalna kombinacija. Ukoliko uklopite prave boje izgledaćete fenomenalno. Naravno veća ručna torba je neophodan modni detalj. (4:22)

7. Letnja vesela kombinacija: Uz belu majicu, obucite šorts i platforme, ukombinujte ih sa blejzerom vesele, jarke boje i dugačkom ogrlicom. Torbu uklopite sa ogrlicom i spremne ste za fenomenalan letnji dan. (5:00)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs