Iskoristite ih

Ne bacajte novac na markirane stvari: 10 caka da vaša jeftina garderoba izgleda baš luksuzno!

I sa ograničenim budžetom možete da ostavite utisak da ste za određeni komad garderobe potrošili mnogo više nego što jeste. Uz nekoliko jednostavnih trikova možete da izgledate kao sa modne piste
Modni saveti
19:38h Autor:
Foto: Shutterstock

Ne morate da trošite ogromnu količinu novca da biste bili doterani! I sa ograničenim budžetom možete da ostavite utisak da ste za određeni komad garderobe potrošili mnogo više nego što jeste. Uz nekoliko jednostavnih trikova možete da izgledate kao sa modne piste!

 

1. Nosite crno

 

Crna boja najbolje skriva znakove ograničenog budžeta, a istovremeno deluje skupoceno. Nemate za "in" printove i trendi boje? Nema problema, crna je spas.

 

OVDE pogledajte lekciju elegancije kraljice Leticije - bela košulja i crna suknja za svečani izgled!

 

2. Nabavite spandeks rublje

 

Jeftine haljine i suknje obično nemaju kvalitetne podsuknje, pa se na njima sve ocrtava. Kako biste to izbegli, osigurajte se spandeks gaćicama.

 

Kojih modnih odluka svaka žena od stila treba da se drži u 2015. saznajte OVDE.

 

3. Cipele od ekoantilopa

 

Veštačka koža često izgleda prilično loše, posebno na cipelama. Umesto toga birajte modele od ekoantilopa, utisak će da bude znatno bolji.

 

4. Zamenite dugmiće

 

Sakoi i jakne kupljeni za malo novca zablistaće novim sjajem ako im zamenite plastične dugmiće. Nabavite zlatne s nekim ukrasom i postići ćete da vas svi pitaju gde ste to kupili.

 

5. Pronađite pouzdanog krojača

 

Mnoge odevne predmete treba prepraviti, naročito ako ste zbog niske cene kupili neodgovarajući broj. Krojači nisu skupi, a mogu da učine čuda.

 

Ne treba vam brdo para da izgledate skupoceno - kojih 8 caka svaka žena treba da zna pročitajte OVDE.

 

6. Jednostavne torbice

 

Ako ste ljubiteljka nitni i ostalih ukrasa na torbici, onda znajte da na jeftinijim modelima izgledaju jeftino. Radije birajte jednostavne varijante s malo metalnih delova koji ne odaju njihovu cenu.

 

7. Uložite u peglu na paru

 

I sami znate da niske cene znače i loše materijale koji se gužvaju. Najbrži način da brzo sredite jeste mala prenosna pegla koja će da izravna nabore u trenutku.

 

8. Skidač dlačica je "must have"

 

Ovaj uređaj, poznat i kao "fabric shaver", će vas spasiti od glavne karakteristike jeftinih stvari - dlačica koje se lepe na sve i svašta. Ovde nisu dovoljni lepljivi valjci za tkaninu, ovde je potrebna "teška artiljerija". Uređaje možete po prihvatljivim cenama da nabavite u prodavnicama tehnike.

 

OVDE pročitajte kojih 7 grešaka nijedna dama od stila ne pravi - previše nakita, nošenje isključivo markirane odeće!

 

9. Obvezno kod obućara

 

Cipele sa visokom potpeticom obvezno odnesite da im se promeni peta, a trebaće da se postavi i guma na đonu. Cipele će trajati duže i neće imati onaj prepoznatljivi jeftini zvuk pri hodanju.

 

10. Kaiš je važan

 

Kaiševi koji dolaze s jeftinijim kaputima i haljinama često odaju njihovu cenu. Zamenite ga nekim kvalitetnijim, po mogućnosti kožnim.

 

Budite uvek šik - OVDE pogledajte kako da nosite maramu na 15 načina!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs