Modni saveti

Print, karirano, smaragdna i boja senfa: Razbijte monotoniju u oblačenju

Karirano je jako popularan trend koji nas prati još od jeseni, a smaragdno zelenu košulju možete da kombinujete sa farmerkama ili suknjama, u zavisnosti od situacije
Moda
23:28h Autor:
Print, karirano, smaragdna i boja senfa: Razbijte monotoniju u oblačenju
Foto: Shutterstock

Ako ste skloni odabiru onih sigurnih odevnih kombinacija i u vašem ormaru uglavnom provlađuju crna, bela i siva boja, monotonost je odlika vašeg modnog stila. Predlažemo vam nekoliko super ideja kojima možete da osvežite svoj stil i da se odvažite na nešto malo drugačije.

Karirano

Ovo je jako popularan trend koji nas prati još od jeseni, zato ako već niste odabrali nešto karirano za sebe, idealna je prilika da umesto običnih belih košulja u svoj ormar ubacite jednu kariranu.

Print

Obavezno nabavite pantalone ili suknju sa nekim veselim printom koji će zajedno sa neutralnom bojom košulje sjajno da istakne vaše raspoloženje.

Smaragdno zelena košulja

Ova boja je predivno osveženje svakom ormaru, zato predlažemo da nabavite neku ženstvenu košulju u toj boji, a možete takođe da je kombinujete uz sve – od jednostavnih kombinacija sa farmerkama, do onih malo elegantnijih sa dugom ili kratkom suknjom.

Kaput

Kaputi su uvek sjajan izbor za hladnije dane, jer su ženstveniji od običnih jakni, a možete da ih nosite uz gotovo sve. Naš predlog je da ove sezone nosite nežno ružičastu nijansu ili električno plavu.

Boja senfa

Ova boja odlično izgleda u kombinaciji sa električno plavom ili crnom jer uz njih još više dolazi do izražaja. Ako vam se ne sviđa kaput u takvim bojama, isprobajte sako ili neki manji detalj, poput torbice ili cipela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs