Ležerni stil

Neočekivani stajling Melanije Tramp: Opušteno izdanje za obavljenje dužnosti prve dame! (FOTO)

U društvu supruge američkog potpredsednika Karen Pens i supruga članova kabineta prva dama je posetila je američki Crveni krst

Moda
Autor:
Neočekivani stajling Melanije Tramp: Opušteno izdanje za obavljenje dužnosti prve dame! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američka prva dama Melanija Tramp posetila je sedište američkog Crvenog krsta u Vašingtonu kako bi pomogla volonterima i iz prve ruke videla na koje sve načine pomažu onima kojima je potrebno. Umesto visokih potpetica koje najčešće nosi, prva dama se ovog puta odlučila za ležerniji stajling pa je uskočila u baletanke u kojima je retko viđamo.

Melanija Tramp ismejana zbog garderobe: Liči na ćurku! (FOTO)

foto: Profimedia

U društvu supruge američkog potpredsednika Karen Pens i supruga članova kabineta prva dama Melanija Tramp je posetila je američki Crveni krst u gde je volonterima pomogla da spakuju utešne pakete namenjene američkim vojnicima koji se u vreme praznika nalaze daleko od svojih domova.

Jednostavno, a elegantno: Melanija prošetala u ležernoj kombinaciji i hit čizmama! (FOTO)

foto: Profimedia

Za tu priliku lepa Slovenka je obukla tamnoplavi džemper od kašmira s crveno-belim prugama britanske dizajnerke Medlajn Tompson koji je uskladila sa crvenim pantalonama ravnog kroja i crvenim baletankama. Iako crvena boja nije Melanijina najomiljenija boja kada je odeća u pitanju, pretpostavljamo kako je prva dama izborom odeće simbolično odala počast Crvenom krstu i nesebičnom radu organizacije.

48-godišnja prva dama u ponedeljak je za medije otvorila vrata svog doma - Bele kuće, koju je okitila božićnim dekoracijama prema sopstvenom izboru. Njen smisao za praznični duh i enterijer nije se u potpunosti svideo celokupnoj javnosti.

Da nije malo preterala: Melanija Tramp predstavila božićnu dekoraciju Bele kuće! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs