pogledajte

Kraljica Ranija je dokaz da lepo ne mora da bude i skupo: Njenom stilu ne možemo da nađemo zamerku! (FOTO)

Jordanska kraljica Ranija se uvek nalazi vrlo visoko na top listama najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova, a svoju je titulu kraljice stila potvrdila mnogo puta odličnim modnim izdanjima

Moda
Autor:
Kraljica Ranija je dokaz da lepo ne mora da bude i skupo: Njenom stilu ne možemo da nađemo zamerku! (FOTO)
Kraljica Ranija, Foto: Profimedia

Iako je poznata kao ljubiteljka skupocenih krpica pa u njenoj garderobi preovladava odeća renomiranih dizajnera, prilikom posete Ajlounu u Jordanu gde se susrela sa ženskom zadrugom Al Kifah koje su 2004. pokrenule farmu organskih proizvoda, lepa kraljica je odabrala jednostavnu belu košulju s ukrašenim rukavima iz poznatog "high street brenda", koja košta svega 25 evra.

Zanimljivu kreaciju upotpunila je crnim pantalonama i kultnim mokasinama brenda Tod's.

Kraljica Ranija koja će 31. avgusta proslaviti 48. rođendan, ovog je puta kosu podigla u ležeran polurep, a kao i obično njen make up je bio decentan i neupadljiv, naglasivši nežne crte lica elegantne supruge kralja Abdulaha s kojim ima četvoro dece.

Njen dnevni look je izazvao oduševljenje na Instagramu, a mnogi su je uporedili s još jednom lepom damom s kraljevskih dvorova, španskom kraljicom Leticijom.

Inače, ove godine u junu je jordanski kraljevski par proslavio važan dan, 25. godišnjicu braka.

Ispod fotografije koju je tom prilikom objavila na Instagramu je napisala: 'Zahvalna što svaki dan mogu da provedem uz tebe. Srećna nam godišnjica.'

foto: Profimedia

Par se upoznao na jednoj večeri 1992. godine, a vjenčali su se 10. juna 1993. godine u palati Zahran.

Ranija je za tu priliku sve očarala u unikatnoj venčanici s potpisom Brusa Oldfilda, rađenoj samo za nju, a od tada javnost sa zanimanjem prati njene odevne kombinacije.

Sve nijanse kraljevsko plave: Jordanska kraljica Ranija postavila nove standarde u poslovnom oblačenju (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs