Vrhunski poznavalac mode

Melanija Tramp u punom sjaju: Ova kombinacija nema grešku! (FOTO)

Melanija i Donald Tramp su doputovali iz Bele kuće u Ohajo, gde su posetili dečju bolnicu i potom se obratili svojim glasačima

Moda
Autor:
Melanija Tramp u punom sjaju: Ova kombinacija nema grešku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američkog predsednika i prvu damu s travnjaka Bele kuće ispratili su fotografi koji su Melaniju Tramp uslikali u retko viđenom izdanju - nasmejanu. Ono što nije iznenađenje je to da je prva dama vrhunski poznavalac mode, pa je njen stajling i ovog puta zaradio odlične reakcije.

Uvek besprekorno doterana prva dama od početka mandata pokazala je da zna da barata odećom pa je svojim modnim kombinacijama i nenametljivim pristupom s vremenom osvojila simpatije američke javnosti, što se ne može reći za njenog supruga, Donalda Trampa.

Istina o upoznavanju najpoznatijeg para na svetu: Donald Tramp je imao lukav plan!

foto: Profimedia

Ono što posebno treba pohvaliti kada je Melanijin stil u pitanju jeste to što prva dama ima nepogrešiv osećaj za spajanje odgovarajuće odeće s prilikom. na primer, ako je reč o sastanku na kom se od nje očekuje da održi govor, Melanija će uvek pre odabrati poslovno odelo, kada je reč o neformalnom događanju u vrtu Bele kuće, prva dama odlučiće se za ležernije izdanje, a kada prilika zahteva eleganciju, Melanija će i itekako dati sve od sebe da bude u prvom planu.

Poslovni stil Melanije Tramp: Prva dama pokazala kako se nosi odelo na visokim temperaturama!

foto: Profimedia

Ovoga puta, prva dama slovenskih korena odlučila se za poslovno-elegantnu kombinaciju - beli sako i suknju s potpisom modne kuće Michael Kors, koju je uskladila sa Saint Laurentovom crnom bluzom na bele tačkice. Sako je ležerno prebacila preko ramena, a svoj monohromatski stajling Melanija je upotpunila belim štiklama i svojom prepoznatljivom frizurom.

Skandal trese Belu kuću, bivša radnica tvrdi: Ovako Melanija namešta Trampu poniženja pred nacijom?! (FOTO)

foto: Profimedia

Pripijena pensil suknja do kolena odličan je odabir za lepu Slovenku, jer osim što deluje damski, pensil kroj kao stvoren je za dugonoge žene poput Melanije. Osim dugih nogu i besprekorne figure, suknja visokog struka u kombinaciji s košuljom koja je uvučena u suknju, istakla je i Melanijin tanak struk, koji njeni stilisti često i rado vole da naglase odećom.

Komad koji nikad neće izaći iz mode: Melanija Tramp ga nosi najbolje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs