Potpuna promena nabolje

Popravni nakon najgoreg izdanja ikada: Savršeno usklađeni Penelope Kruz i Havijer Bardem! (FOTO)

Glumci i supružnici Penelope Kruz i Havijer Bardem potpuno su oduševili svojom pojavom na madridskoj premijeri filma "Loving Pablo" u kojem tumače glavne uloge

Moda
Autor:
Popravni nakon najgoreg izdanja ikada: Savršeno usklađeni Penelope Kruz i Havijer Bardem! (FOTO)
Foto: EPA / Emilio Naranjo

Iako su Penelope Kruz i Havijer Bardem juče potpuno "promašili temu" na crvenom tepihu, kada ih vidimo ovako besprekorno doterane, odmah ćemo im oprostiti sve dosadašnje greške. Na premijeru filma "Loving Pablo" u Madridu holivudski par stigao je savršeno usklađen i zasluženo dobio ovacije publike.

Potpuni modni promašaj Penelope Kruz na crvenom tepihu: Najgore izdanje lepe glumice do sada! (FOTO)

foto: EPA / Emilio Naranjo

Holivudskom paru, koji je u braku od 2010. godine, kriminalistička drama "Loving Pablo", koja prikazuje ljubavnu vezu narko šefa Pabla Eskobara s ljubavnicom Virhinijom Valjeho, je četvrti film u kojem zajedno glume.

foto: Ap / Francisco Seco

43-godišnja Španjolka i njen šest godina stariji suprug na crvenom tepihu su razmenjivali zaljubljene poglede i pritom plenili izgledom. Dok je markantni glumac obukao elegantno crno odelo na pruge koje je, umesto s cipelama, uskladio s belim patikama i pri vrhu otkopčanom belom košuljom, zanosna Penelope odlučila se za glamur dostojan crvenog tepiha.

Španska glumica blistala na dodeli nagrada: Fatalno izdanje Penelope Kruz u Parizu! (FOTO)

foto: Profimedia

Lepa glumica odabrala je asimetričnu šljokičastu haljinu s potpisom modne kuće Balmain u kojoj ukrala sve poglede.

foto: EPA / Emilio Naranjo

Atraktivna haljina na jedno rame, na otmen i seksi način otkriva kožu, a celokupan stajling upotpunila je crnim štiklama sa šljokičastom petom s potpisom Christian Louboutin i visećim minđušama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs