Pervol fešn vik

Počinje Beogradska nedelja mode

Ljubitelji mode moći će da vide kolekcije brojnih domaćih i regionalnih dizajnera u okviru 34. nedelje mode koja će trajati do 1. novembra
Moda
03:14h Autor:
Počinje Beogradska nedelja mode
Foto: Facebook / Belgrade Fashion Week

Beogradska nedelja mode, 34. po redu, počinje večeras, a do 1. novembra svi ljubitelji mode biće u prilici da vide kolekcije brojnih domaćih i regionalnih dizajnera, mladih kreatora i poznatih brendova na različitim lokacijama u gradu.

Pervol fešn vik počeće u Belekspo centru revijom kompanije "Ivko", a tokom večeri biće prikazana nova kolekcija Irene Grahovac, biće održane i revije novih dizajnerki Milice Vukadinović, Irena Rugel i Lade Dragović.

Tokom trajanja ove manifestacije svi zainteresovani biće u prilici da vide revije studenata umetničkih i modnih akademija - Fakulteta primenjenih umetnosti, Ačademie del Lušo, Fakulteta za umetnost i dizajn i francuske visoke škole za modu Mod'Art International, modne kuće "Mona", Bate Spasojevića, Ane Ljubinković, Dragane Ognjenović, a revije svetskih brendova predstaviće "XYZ" i "UGG Australia".

Gost domaćin projekta ovog izdanja Beogradske nedelje mode je, kako ističu organizatori, Francuska, pa će u skladu sa tim biti organizovane edukativne tribine na kojima će svoje iskustvo preneti priznati modni stručnjaci iz Pariza, a u amabasadi Francuske biće organizovana revija MariaLux ateljea koji, takođe, stiže iz svetske prestonice mode. Revija finalista konkursa "B Future by Perwoll" otkriće ko će biti pobednik koji će Srbiju naredne godine predstavljati na London fešn viku, u okviru Internešnal fešn šou kejsa.

U okviru Nedelje mode u Ustanovi kulture "Parobrod" biće organizaovan tradiocionalni program "Modne vinjete", a u Muzeju primenjene umetnosti biće organizovana izložba Gordane Ćirić Krstić "Između istoka i zapada".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

nedelja mode