Pogledajte

Pravila dobrog letnjeg stila: Kombinacije za izlazak, šetnju ili plažu! (FOTO)

Ukoliko razmišljate kako da obogatite svoj lični stil ovog leta, kako da osvežite garderober i, na kraju krajeva, kako da stare krpice nosite na novi način, pogledajte sledeće kombinacije poznatih dama
Moda
16:10h Autor:
Pravila dobrog letnjeg stila: Kombinacije za izlazak, šetnju ili plažu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Leto je jedino godišnje doba kada su jarke boje, neobični krojevi i još neobičniji deseni ne samo dopustivi, već i poželjni.

Osim dobro poznatog cvetnog desena, ovog leta pozdravite i zvezdani print! Motivi zvezdica na haljinama su ponovo u modi.

Možete izabrati suptilne motive zvezdica na jednostavnim majicama ili uskim maramama ili smele zvezde na haljinama ili suknjama. Isto važi i za tufne i prugice. Izbor je u potpunosti na vama!

Nezaobilazni letnji komadi odeće svakako su maksi haljine, teksas šortsevi i bele pantalone.

Modna investicija koja se isplati: Ovo leto nabavite sebi ovakvu haljinu i nećete zažalti! (FOTO)

Duge raskošne haljine poznate dame jednostavno ne skidaju, jer su jedan od najpraktičnijih odevnih komada po ovako visokim temperaturama. Lagani materijali dopuštaju telu da diše, a širi krojevi skrivaju svaki kilogram viška koji nam se nagomilao tokom duge, hladne zime.

S druge strane, leto je nezamislivo bez klasičnog teksas šortsa. Posebno su popularni uski modeli koji grle telo sa visokim strukom. Oni izgledaju neverovatno sa baletnakama, patikama, cipelama, sandalama...

Ukoliko razmišljate kako da obogatite svoj lični stil ovog leta, kako da osvežite garderober i, na kraju krajeva, kako da stare krpice nosite na novi način, pogledajte sledeće kombinacije poznatih dama:

Komad koji i najružnije telo čini zanosnim: Trostruko sužava struk! (FOTO)

Објава коју дели Lizzy (@lizzyvdligt) дана 13. Јун 2017. у 9:54 PDT

Објава коју дели myClassico (@myclassico) дана 15. Мај 2017. у 6:23 PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs