Bezprekorna

Devojka iz Bosne oduševljava svet: Ona ima najbolji modni ukus! (FOTO)

Ime joj je Aida Đapo, ali je znamo kao Iddu van Munster, Bosanku sa najboljim vintage stilom na svetu ili prvom pin-up devojkom iz Bosne
Moda
12:26h Autor:
Devojka iz Bosne oduševljava svet: Ona ima najbolji modni ukus! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/iddavanmunster

Dame i gospodo, upoznajte Iddu van Munster, mladu Bosanku koja nas je u potunosi osvojila svojim stilom, lepotom i za koju možemo da kažemo da je baš, baš lejdi, piše Elle.rs

Ona u svakodnevni život unosi veliku dozu glamura i elegancije, a pred njenim vintage look- om sigurno nećete ostati ravnodušni.

Ime joj je Aida Đapo, ali je znamo kao Iddu van Munster, Bosanku sa najboljim vintage stilom na svetu ili prvom pin-up devojkom iz Bosne.

Sredite se u stilu 50-ih godina: Pin - ap izgled je ponovo u modi! (VIDEO)

Ova vintage devojka, blogerka i model, veoma se dobro snalazi u modernom svetu, sudeći po fotografijama koje možemo da vidimo na njenom Instagram profilu.

Neguje unikatan stil po uzoru na takozvanu old movie epohu, stari Holivud i modu iz 30-ih, 40-ih i 50-ih godina.Uvek izgleda besprekorno, a plave oči, tamna kosa, porcelanski ten i crveni ruž njen su zaštitni znak.

Ova žena je obukla najčudniji bikini ikad: Nećete moći da odvojite pogled od nje! (FOTO)

Njen Instagram profil izgleda kao stari bakin album samo u boji. Jake boje, mašne, šeširi, putovanja, interesantne torbice, cveće i mnogo divnih sitnica, iznova nas i iznova oduševljavaju, kao i Aidine brojne pratioce iz čitavog sveta.

Damski stil Slobode Mićalović: Odevna kombinacija oduševila Moniku Beluči (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs