Pobednica Izbora za Mis Srbije 2013.

Najlepša Srpkinja je Milica Vukliš!

Nova Mis Srbije je dvadesetogodišnja Milica Vukliš iz Beograda, dok je prva pratilja Arnela Zeković, a druga Jovana Maksimović
Moda
17:32h Autor:
Najlepša Srpkinja je Milica Vukliš!
Foto: You Tube / Print Screan

Milica Vukliš (20) iz Beograda, studentkinja građevine koja se u slobodno vreme bavi ikonopisom i zalaže za mirne proteste za podršku organskoj poljoprivredi, nova je najlepša Srpkinja.

Titulu joj je uručila prošlogodišnja misica Aleksandra Doknić. Izbor je održan u studiju Pinka u Šimanovcima, a takmičile su se 22 lepotice koje su prikazale svoju lepotu i stil u kreacijama Peđe Nerića i kupaćim kostitima. Izbor je održan 18. put.

Prva pratilja je Arnela Zeković (20) iz Prijepolja, a druga pratilja je Jovana Maksimović (23), diplomirani ekonomista iz Vršca.

Milica je osvojila i titulu Mis šarma i šansu da zaigra u jednom filmu, a Mis fotogeničnosti je Anđelka Tomašević. Za Mis turizma proglašena je Dejana Dimitrijević.

Od poznatih ličnosti, manifestaciji su prisustvovali Maja Volk, Danica Maksimović, Ivana Stamenković Sindi, Ceca Kitić i drugi. Žiri su činili: Ogi Radivojević, Boško Jakovljević, Čedomir Štrbac, Žarko Stojanović i Bata Spasojević.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs