Promocija novog broja

StilBook uživo: Pogledajte ko je sve od poznatih bio na snimanju (FOTO)

Lifestyle&fashion magazin StilBook organizovao prvi live modni editorijal u saradnji sa XYZ u TC Ušće, na kom su prisustvovale brojne poznate ličnosti
Moda
18:50h
Foto: Damir Dervišagić
1 / 21 Foto: Damir Dervišagić

Sinoć je u TC Ušće u premium fashion storeu XYZ organizovana promocija četvrtog broja lifestyle&fashion magazina StilBook. U samoj radnji istovremeno su se održala tri snimanja editorijala na kojima su dočarane teme prethodna tri broja StilBooka: Op-art, Fleur de lis i i The Birds.

 

Svi prisutni imali su prilike da uživo vide kako izgleda interakcija između fotografa i manekena, ali i da otkriju kako izgleda snimanje jednog editorijala. Događaju su prisustvovale brojne javne ličnosti, među kojima i slikarka Jelena Blečić s dečkom Mihailom, voditeljke Snežana Dakić, Irina Radović, Slađana Slavković i Sanja Radan, glumci Borka Tomović, Tamara Dragičević, Vladimir Aleksić i Petar Benčina, manekenka Jelena Ivanović, fotograf Miša Obradović, Nenad Radujević... Na kraju večeri, voditeljka programa Maja Japundža je zajedno s manekenkom Ivanom Stanković, koja krasi naslovnu stranu oktobarskog broja StilBooka, izvukla dobitnike vrednih nagrada.

 

Ovom prilikom najavljen je i sledeći broj StiBbooka koji će se naći u prodaji 27. oktobra.

 

U galeriji ispod teksta pogledajte ko je sve učestvovao u snimanju editorijala.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...