Odanost dugogodišnje prijateljice

Naomi Kembel: Jedna je Kejt Mos

Kara Delevinj je mlada britanska manekenka, koju sve češće oslovljavaju naslednicom Kejt Mos, ali Naomi Kembel nije saglasna sa takvom tvrdnjom
Moda
20:24h Autor:
Foto: Reuters

U vezi sa uvaženim mišljenjem modnih kritičara da je mlada manekenka Kara Delevinj (Cara Delevingne) naslednica Kejt Mos (Kate Moss), oglasila se čuvena Naomi Kembel (Naomi Campbell), ističući da je Kejt neuporediva sa bilo kojom koleginicom.

Naomi Kembel i Kejt Mos prijateljice su još iz perioda devdesetih godina prošlog veka i neretko jedna o drugoj govore u javnosti, ponosne na to što su i dalje podrška jedna drugoj.

"Kejt Mos je ikona. Kara Delevinj je Kara Delevinj. Ne treba ih porediti", govori Naomi. "Karu sam srela nekoliko puta i deluje kao pristojna devojka. Nisam još uvek razgovarala sa njom, ali sigurno ima potencijal da postane slavni top-model," dodaje Kembelova.

"Volim da budem mentor mladim devojkama i da ih savetujem. Oduvek sam bila takva. Kejt Mos mi je jednom prilikom prizbnala da je ona bila prva kojoj sam bila mentor", opisuje četrdesettrogodišnja dama.

Podsećamo da je tokom kokainskog skandala koja je mogla da uništi karijeru neprikosnovene Kejt, Naomi bila među prvima koja je stala u njenu odbranu. Pridružili su joj se pokojni dizajner Aleksandar Mekvin (Alexander McQueen), pevač Robi Vilijams (Robbie Williams), dizajner Džon Galijano (John Galliano), Helena Kristensen (Helena Christensen), bivši dečko Džoni Dep (Johnny Depp) i mnogi drugi. Uz takvu podršku modnog sveta, Kejt se vratila veća i jača nego pre.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...