Ne propustite

Najveći modni spektakl: Revija Roksande Ilinčić u Belom Dvoru!

Prihod od celokpunog događaja koristiće se za formiranje prve jedinice za palijativno zbrinjavanje dece obolele od raka
Moda
20:00h Autor:
Najveći modni spektakl: Revija Roksande Ilinčić u Belom Dvoru!
Foto: Profimedia

Ekskluzivna dobrotvorna modna revija svetski poznate dizajnerke Roksande Ilinčić biće održana u Belom dvoru 24. juna od 20.30 sati, u organizaciji Fondacije Nj.K.V. Princeze Katarine i Modne agencije Klik, uz podršku Skupštine Grada Beograda.

Nova kolekcija srpske kreatorke Roksande Ilinčić, čiju odeću nose Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, Mišel Obama, Kejt Blanšet, Kira Najtli i mnoge druge pripadnice svetske javne scene i članovi kraljevskih porodica, biće predstavljena srpskoj publici.

Kao i prethodnih godina, Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine povezala je modu i dobrotvorstvo, kako bi se obezbedila pomoć za one kojima je najpotrebnija.

Nakon revije, svečana večera će biti održana u Kraljevskom Dvoru, a prihod od celokpunog događaja koristiće se za formiranje prve jedinice za palijativno zbrinjavanje dece obolele od raka.

Program ove dobrotvorne večeri upotpuniće nastup britanskog sastava „Voce Chamber Choir“, koji je zvanični prateći hor „Rolingstonsa“.

Pozivamo sve ljubitelje mode, društveno odgovorne kompanije i pojedince da pruže svoj doprinos kako bi svi zajedno pomogli mališanima kojima je podrška neophodna.

Sve dodatne informacije u vezi sa ovim humanitarnim modnim događajem mogu se dobiti pozivom na broj telefona Fondacije Nj.K.V. Princeze Katarine, 011 306 4000 ili i-mejlom na help@pkfond.rs.

Kejt Midlton obukla haljinu staru 5 godina: Kreacija srpske dizajnerke oduševila vojvotkinju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs