Obratite pažnju

Farmerke kao stvorene za vas: 5 pravila za žene sa oblinama!

Jedno pravilo je i da testirate farmerke prilikom kupovine i to sa čučanj testom. Čučnite, ustanite i ako ne kipite iz farmerki, kupite ih odmah
Moda
14:00h Autor:
Farmerke kao stvorene za vas: 5 pravila za žene sa oblinama!
Foto: Profimedia

Žene koje je priroda obdarila oblinama često imaju problema prilikom odabira farmerki. Uz savete koje možete pronaći u nastavku ti problemi postaće daleka prošlost.

1. Izbegavajte modele niskog struka. Modeli srednjeg ili visokog struka bolji su izbor za žene s oblinama jer će sprečiti nezgode poput "ispadanja" iz farmerki. Takođe će obgrliti vašu zadnjicu i stomak i dati im potrebnu potporu.

2. Birajte tamnije farmerke bez izbeljenih detalja. Izbeljeni detalji na bedrima i zadnjici bespotrebno vizuelno povećavaju figuru.

Modna zakletva: Šta dama od stila nikad više neće obući kad napuni 50 godina!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Ne skrivajte se iza širokih krojeva. Nekada se ženama s oblinama preporučivalo da izbegavaju uske pantalone i nose isključivo šire modele ravnog kroja koji su ih dodatno proširivali. Zanemarite stara pravila, usvojite nova i istaknite svoje obline u farmerkama užih krojeva poput "šargarepe".

4. Izbegavajte modele s velikim udelom streča. Manji udeo streča biće dovoljan da se osećate ugodno, farmerke će učvrstiti vašu figuru, a bedra i zadnjicu držati "na okupu". Modeli s više elastina brzo se šire pa mogu izgledati "šlampavo" na vama.

5. Testirajte farmerke pre kupovine. Slavna plus sajz manekenka Ešli Graham kaže da nedoumice prilikom kupovine farmerki rešava takozvanim "čučanj testom". Obucite odabrane farmerke, nekoliko puta čučnite u njima i proverite stoje li na mestu ili se spuštaju i vi klizite iz njih. Ako se upravo to događa, onda to nije model za vas.

Haljina koja običnu ženu pretvara u zavodnicu: Tako jednostavna, a tako posebna! (FOTO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs