Saveti za sve žene

Glavni jesenji trendovi: 5 modnih zapovesti za damu od stila! (FOTO)

Nova jesenja sezona je posebno pogodna za modne eksperimente jer nam je već na samom početku donela mnogo interesantnih trendova
Moda
12:52h Autor:
Glavni jesenji trendovi: 5 modnih zapovesti za damu od stila! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kako su u prethodno vreme poznate dame i IT devojke modne scene svakodnevno pokazivale fantastične odevne kombinacije, jasno su nam stavile do znanja da postoji velika razlika između običnog i intrigantnog izgleda.

Zato smo u novoj sezoni rešili da vam pokažemo kako da postignete taj ultimativan izgled, koji je tako poželjan. Nova jesenja sezona je posebno pogodna za modne eksperimente jer nam je već na samom početku donela mnogo interesantnih trendova. Zato je pravo vreme da kada osvežite ormar najnovijim trendi komadima i počnete da radite na svom celokupnom stajlingu.

Predstavljamo vam najbolje ideje kako da nosite glavne jesenje trendove - ali i da unapredite vaš stil!

Neobični teksas komadi

Već svi znate da nikada ne možete pogrešiti sa farmerkama ili klasičnom teksas jaknom, ali jedan fantastičan izgled se ne sastoji samo od ovih komada. Njemu treba osveženje! Ove sezone ćete biti prava dama od stila kada svoj izgled koji se bazira na kaputiću od prevrnute kože i tvid pantalonama nadogradite teksas košuljom, koja ima efektne pačvork detalje.

Dama sa stilom: Najbolji saveti za lepotu sa Nedelje mode u Londonu (FOTO)

Dobre čizme

Nova jesenja sezona je preplavljena neverovatnim modelima čizama koje su veoma zanimljivog dizajna, jedinstene forme i teksture. Izaberite jedan model koji će vam pomoći da se izdvojite iz mase. Tragajte za čizmama koje imaju petu od pleksiglasa, nalik onima koje smo videli na Dior reviji.

Kombinujte različite strukture

Ne postoji smelija kombinacija od one u kojoj ste izmešali nekoliko različitih materijala, poput somota, svile, kašmira - zajedno. To je tako šik i moderno!

Po uzoru na Amal Kluni: 7 tajni stila sa kojima svaka žena može da izgleda bolje! (FOTO)

Kombinujte stilove

Kada je reč o modi - mi obožavamo da pomeramo granice! Zato ako do sada niste probali, potrudite se da uparite dva naizgled različita stila odeće zajedno. Npr. štreberski džemper sa ženstvenom suknjom.

Oblačite se slojevito

Slojeviti komadi nisu samo odličan izbor za hladne jesenje dane, već ujedno i najjednostavniji način da spojite udobnost i opušten izgled, a dobijete modernu kombinaciju.

Žena sa stavom, drži do sebe: Prava dama nikad ne radi ove 22 stvari!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs