Bezobraznija haljina od ove ne postoji: Malo je falilo da vetar dune i da ćerka Demi Mur zvanično bude gola

Ćerka Demi Mur, Skaut Vilis, pokazala je kako zapravo ne bi trebalo nositi haljine. Umesto toga vam donosimo način koji bi bio idealan.

Moda
09:25h
Bezobraznija haljina od ove ne postoji: Malo je falilo da vetar dune i da ćerka Demi Mur zvanično bude gola
Foto: STAR INFLUX LA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Skaut Vilis, ćerka slavnih roditelja Brusa Vilisa i Demi Mur, nedavno je privukla pažnju svojim modnim izborom.

Na jednom od poslednjih javnih događaja pojavila se u smeđoj mini haljini, koja je svojim dizajnom i dužinom izazvala mnoge kritike. Haljina je bila toliko kratka da je samo jedan pogrešan pokret, ili blagi nalet vetra, mogao da otkrije više nego što je verovatno želela.

Skaut Vilis
foto: STAR INFLUX LA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok asimetrični kroj i smeđa boja daju ovoj kombinaciji moderan ton, haljina je trebala da ima neki vid zaštite od mogućnosti da se sve vidi.

Skaut bi izgledala mnogo elegantnije i sofisticiranije da je haljina bila malo duža, barem do sredine butine ili pak sa mogućnošću da ništa ne može da otkrije sve od ispod. Tako bi se izbegao rizik od neprijatnih situacija i cela kombinacija bi dobila na gracioznosti.

Skaut Vilis
foto: STAR INFLUX LA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Savršeno bi bilo da je Skaut nosila sličan model haljine, ali u varijanti sa dužim donjim delom, što bi zadržalo moderan izgled, a istovremeno omogućilo sigurnost i udobnost u kretanju. Kratke haljine poput ove mogu biti izazovne za nošenje, jer zahtevaju stalnu pažnju i oprez, dok bi malo duži model pružio osećaj opuštenosti i ležernosti. Kada vetar dune, prekratka haljina može postati pravi modni neprijatelj, a upravo je to Skaut doživela.

Skaut Vilis
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bez obzira na ovaj modni promašaj, Skaut ima odličan potencijal da se istakne u modnom svetu, ali samo uz bolje balansirane modne izbore koji ističu njen stil na pravi način.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs