5 JAKNI ZA PROLEĆE ZA TRENDI I SOFISTICIRAN IZGLED: Od laganih bomberki do SMELIH kvadrata, POKORITE svuda gde krenete

Proleće je idealno vreme za tanke i smele jakne. Inspirišite se izgledima za zagarantovanu eleganciju.

Moda
10:29h
5 JAKNI ZA PROLEĆE ZA TRENDI I SOFISTICIRAN IZGLED: Od laganih bomberki do SMELIH kvadrata, POKORITE svuda gde krenete
Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovog proleća, usled toplijih dana koji dolaze(iskreno, topli su i od februara, ali hajde sada) potrebne su nam jakne koje imaju prizvuk ležernosti kroz tanke slojeve.

Gledajte na to kao na neko tanko ćebence, samo vaše i omiljeno, koje vas u isto vreme i greje, ali i ne doupšta vam da vam bude previše vruće.

Zvezde su prigrlile već ovakvo sezonsko odevanje, najpre kroz tanke i lagane kapute, ali su i inspirisane kožnim jaknicama i bomberkama.

U svakom smislu, uz našu listu nećete napraviti grešku u odabiru, naprotiv, vaš odabri će uspeti da zadovolji svaki kriterijum. I udobnost i estetiku, i laganost i odgovarajuću toplinu.

Možete ih takođe stilizovati na različite načine, ako vam je prevruče, iskoriste ih da ih okačite o vaša ramena, a za smeliji trendseterovski izgled, zakopčajte gornje dugme(ukoliko je vaša jakna ima), i poput Kristen Stjuart, izdominirajte svojom pojavom.

Pored toga, ukoliko vam je tanana poput bomberke, zavežite je preko ramena za izgled vredan užurbane metropole, ali i mirne prigradske šetnje.

U nastavku vam donosimo jakne koje će biti idealne za proleće 2024.

BOMBERKA

Hejli Biber
foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Klasična bomberka za dominaciju na svakom terenu i okruženju.

KRATKI MANTILI

Mantil
foto: Printskrin@alaska_outerwear/Instagram

Kratak mantil u kožnom izdanju za proleće pun je pogodak. Za izgled vredan Matriksa, ali i eleganciju koju prati senzualnost i noćni život. Iako ga naravno možete nositi i danju.

PREDIMENZIONIRANA DENIM JAKNA

Sidni Svini
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Klasičnoj teksas jakni ovog proleća dolazi u goste velika sestra. Kada kažemo velika, to se zaista i vidi, baš kao što demonstrira Sidni Svini.

VANVREMENSKA CRNA BAJKERKA

Amanda Holden
foto: MATTPAPZ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ako već nemate ovaj klasik u vašem garderoberu, šta još uvek čekate? Sada je pravi trenutak da odaberete komad koji će trajatai zauvek.

KARIRANA JAKNA

Jakna
foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Karirana jakna je ovog proleća must have. Pronađite neuobičajeni dizajn sa kvadratima za izgled koji odiše sposobnošću za igrom i kombinovanjem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs