U CRNOJ KOŽI OD GLAVE DO PETE: Nećete prepoznati ovu zanosnu plavušu u novom izdanju na crvenom tepihu filmskih nagrada

Od kako smo ušli u 2024.godinu poznati posetili su mnoge crvene tepihe, tako ni sada nisu propustili ovaj za BAFTA filmske nagrade

Moda
U CRNOJ KOŽI OD GLAVE DO PETE: Nećete prepoznati ovu zanosnu plavušu u novom izdanju na crvenom tepihu filmskih nagrada
Foto: Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia

Mnoge poznate zvezde okupile su se na zabavi nominovanih za BAFTA filmske nagrade u Nacionalnoj galeriji u Londonu u subotu, 24 sata pre dugo očekivane ceremonije.

Rosamund iz Saltburna, 45-godišnjakinja, bila je oličenje glamura kada se pojavila na crvenom tepihu u ružičastoj poluprozirnoj cvetnoj haljini koja je zadirkivala sve vidljivošću njenog donjeg veša ispod. Glumica je izgled upotpunila dramatičnim crnim kožnim operskim rukavicama, kao i odgovarajućim kaišem kojim je stezao njen sićušni struk.

Rozamunda, koja se nada da će u nedelju dobiti nagradu BAFTA za najbolju glumicu, dobila je na dodatnoj visini sa parom crnih čipkanih potpetica.

Margo Robi
foto: Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia

U međuvremenu, 33-godišnja Margot je pokazala veoma duge noge u šik crnoj mini haljini koju je nosila ispod crnog kožnog kaputa.

Zvezda Barbie se pohvalila svojim zategnutim nogama i ponela štikle sa otvorenim prstima koje je uklopila sa mini Šanel torbom.

Margo Robi
foto: Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia

Na drugom mestu Fibi (28), koja je nominovana za nagradu Zvezda u usponu, takođe se odlučila za glamuroznu crnu mini haljinu sa zanimljivim izrezom ukrašenim zlatnim draguljima koji je blistao pod svetlima.

Fibi Dinevor
foto: UnBoxPHD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prisutni su bili dobro raspoloženi i pored pljuska zbog kog su dobili kišobrane dok su se iz svojih automobila sa šoferom vraćali u kultnu zgradu u Londonu.

1 / 8 Foto: Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs