3 LETNJA STAJLINGA JELENE GAVRILOVIĆ KOJE VREDI ISKOPIRATI: Vešto kombinuje trendi komade, ali uvek da svoj lični pečat

Navikli smo da nas Jelena Gavrilović oduševljava modnim izdanjima, a mi smo izvojili 3 letnja stajlinga koje svaka žena treba da iskopira.

Moda
Autor:
3 LETNJA STAJLINGA JELENE GAVRILOVIĆ KOJE VREDI ISKOPIRATI: Vešto kombinuje trendi komade, ali uvek da svoj lični pečat
3 letnja stajlinga Jelena Gavrilović, Foto: Printscreen/instagram

Glumica Jelena Gavrilović pored glumačkog i pevačkog talenta, izdvaja se i po modnom ukusu i stilu odevanja.

Na crvenom tepihu iznosi glamurozne toalete u kojima dolazi do izražaja njena lepota, prefinjenost i seksepil, dok privatno voli da se poigra sa odevnim komadima.

Jelena Gavrilović prava je modna inspiracija
Jelena Gavrilović prava je modna inspiracija foto: ATA Images / Antonio Ahel

Odabrali smo 3 Jelenina stajlinga koji mogu da budu prava letnja inspiracija za sve dame.

Nedavno se Jelena pojavila na jednom prestoničkom događaju i privukla veliku pažnju kad se pojavila u elegantnom kombinezonu jarko crevene boje i širokih nogavica, koje su apsolutni trend sezone.

Gornji deo je bio u vidu korseta na jedno rame, a celu kombinaciji jelena je upotpunila upadljivim naočarima za sunce. Zaglađenje puštene kose i sa šminkom u neutralnim tonovima Jelena je mogla da parira mnogim svetskim divama.

Drugi Jelenin stajling idealan je za svakodnevne obaveze po gradu, ali i za posao, jer spaja klasične modele koje svaka žena treba da ima u svom ormaru. Crne uske pantalone ukombinovala je sa belom košuljom i patikama u istoj boji, a poseban pečat daje neobičan print na leđima.

Crna pamučna haljina je definitivno još jedan komad koji svaka žena treba da ima. Veoma je praktična za plažu, a ukoliko odaberete model sa prorezima ispod vrata, poput Jelenine, sigurno neće proći nezapaženo. Veoma je praktična jer možete u zavisnoti od tipa obuće da je nosite i za dnevnu, ali i večernju varijantu.

Još Jeleninih izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 5 Foto: PrintscreenInstagram/Jelena Gavrilovic
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs