U popularnu prodavnicu upravo su stigla još bolja sezonska sniženja!

Ne možemo da zamislimo bolji trenutak za sniženje zimske obuće od početka decembra.

Moda
Autor:
U popularnu prodavnicu upravo su stigla još bolja sezonska sniženja!
Foto: Deichmann

Ovih dana iz Deichmanna stižu lepe vesti koje će da razvesele sve ljubiteljice mode, njihove muževnije polovine kao i decu – specijalne cene obuće iz kolekcije jesen i zima odnose se na najtraženije modele čizmi, patika i dodataka za žene, muškarce, devojčice i dečake. Posebna akcija traje sve do 24. decembra pa je sada pravi čas da u obližnjem Deichmannu ugrabite trendi modele obuće po najboljoj ceni.

Ponuda sniženih artikala na policama Deichmann prodavnica veoma je široka, pa smo s lakoćom pronašli prelepe, praktične i tople modele za celu porodicu. Naš izbor razgledajte u nastavku.

Obuća
foto: Deichmann

Za dame

U ponudi modela na akciji za žene ističu se atraktivni modeli dubokih i plitkih čizama, a nama se posebno dopadaju trendovi crnih i belih čelsi gležnjača i motorističkih, combat čizmica na vezanje. U Deichmannu vas čekaju modeli od različitih materijala pa možete da birate između čizmi od brušene kože, lakiranih čizmi ili obuće kombinovanih materijala.

Obuća
foto: Deichmann

Ono šta posebno veseli jeste činjenica da se na sniženjima nalaze trendi komadi, pa je ovo sniženje odlična prilika da obuću po poslednjim trendovima ugrabite u pravi čas i po povoljnoj ceni. Osim čizmi, kanađanki i gležnjača, ovde ćete pronaći i kvalitetne i komforne patike savršene za trening, a znamo kako brojne žene i za zime ne odustaju od svojih omiljenih patika.

Za najmlađe

Obuća
foto: Deichmann

Put u školu ili na neku od vannastavnih aktivnosti zahteva toplu, vodootpornu i ugodnu obuću. S obzirom na to koliko brzo prerastu svoju obuću, roditelji su u potrazi za kvalitetnom obućom koja će se isplatiti. U Deichmannu se na specijalnoj akciji trenutno nalazi velik izbor obuće za devojčice i dečake po pristupačnoj ceni. Ovde ćete pronaći modele patika, termo čizmi i gležnjača za sve uzraste, a trendi dizajn zadovoljiće i najzahtevnije dečje ukuse.

Za gospodu

Obuća
foto: Deichmann

U delu prodavnice namenjenoj muškarcima naišli smo na atraktivne modele sportske obuće. Od patika pa sve do gležnjača savršenih za planinarenje, Deichmann je idealna destinacija za kupovinu obuće koja će vas pratiti kroz sve vaše fizičke aktivnosti ove zime. Osim toga, pronašli smo i obuću za formalnija izdanja. Popularne kanađanke kao savršen izbor za svaki stajling baziran na farmerkama te elegantne čelsi čizme i klasične cipele za neka od elegantnih zabava koje vas očekuju ove zime.

Trendi obuću za sve prigode ove zime nađite u obližnjoj Deichmann prodavnici i uživajte u komforu i mogućnostima kombinovanja po najpovoljnijim cenama – sve do 25. decembra. Sve artikle na sniženju možete razgledati na linku: www.deichmann.com/RS/sr/shop/snizeno.cat

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs