da li vam se dopada?

NJEN SVAKI STAJLING OSTAVLJA BEZ DAHA, A SADA JE OTIŠLA KORAK DALJE: Hejli Biber ne prestaje da provocira

Moda
15:00h Autor:
NJEN SVAKI STAJLING OSTAVLJA BEZ DAHA, A SADA JE OTIŠLA KORAK DALJE: Hejli Biber ne prestaje da provocira
Foto: Profimedia

O stilu supruge Džastina Bibera bruji ceo modni svet.

Hejli Biber se nedavno pojavila na zabavi bliske prijateljice Kendal Džener i to u društvu supruga Džastina. Dok je poznati pevač rešio da obuče prvo što je izvukao iz ormana i na zabavu dođe u duksu i neobičnim širokim farmericama, poznata manekenka je definitivno svima zagolicala maštu svojim stajlingom.

Hejli Biber
foto: Profimedia

Naime, lepa 25-godišnjakinja izabrala je atraktivnu, izazovnu sako-haljinu u crnoj boji, a ovu kreaciju krase i hrabri prorezi u predelu struka, te velike trake za vezivanje umesto klasičnih dugmića.

Hejli Biber
foto: Profimedia

Proslavljena manekenka ovu haljinu upotunila je prozirnim, samodržećim čarapama koje su istakle njene vitke noge, dok je na nogama umesto štikli ponela, još uvek moderne mokasine.

Uprkos tome što je samo izdanje na korak od skandaloznog, ona se potrudila da šik, ležernim detaljima ovom stajlingu da nešto ležerniju i "smireniju" notu.

Tako je ceo stajling zaokružila crnim mokasinama sa potpisom brenda Aleksander Veng, kožnom torbom, zlatnim okruglim minđušama i pomalo futurističkim naočarima.

Kako vam se dopada ove izdanje lepe manekenke?

Pogledajte i galeriju ispod i inspirišite se stilom Hejli Biber:

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs