STAJLING BEZ GREŠKE

ELEGANCIJA JE NJENO DRUGO IME: Kraljica Leticija izdominirala u midi haljini sa golim ramenima! (FOTO)

Svojim elegantnim stilom odevanja i lepotom španska kraljica Leticija privukla je pažnju svetske javnosti, a ja sa razlogom nosi titulu ikona stila pokazuje i najnoviji stajling.

Moda
Autor:
ELEGANCIJA JE NJENO DRUGO IME: Kraljica Leticija izdominirala u midi haljini sa golim ramenima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Španska kraljica Leticija i kralj Felipe VI sa ćerkama princezama Leonor i Sofijom prisustovali su dodeli nagrada Fondacije Princeze od Đirone u Barseloni, koja ima za cilj promociju i ohrabrivanje inicijativa na polju naučnih istraživanja, umetničke kreativnosti i solidarnosti.

Budući da je prestolonaslednica Leonor od prošlog leta na školovanju u Velikoj Britaniji, ovo je bila jedna od retkih prilika da špansku kraljevsku porodicu vidimo na okupu.

Kraljica koja je poznata kao jedna od najbolje obučenih dama u Evropi ponela je na ovom događaju elegantnu teget midi haljinu sa potpisom brenda "Boüret".

1 / 6 Foto: Profimedia

U pitanju je model nazvan Luna Diamante, asimestričnog i neobičnog kroja. Vrlo labav gornji deo koji otkriva jedno rame, a preko njega se širi jednostavna srebrna tračica, struk je naglašen, a toaleta od kukova pada ravno dajući lepršavost koraku.

Španska kraljica je uz ovu haljinu uklopila sa "Magrit" pismo-tašnom plave boje i "Karolina Herera" slingback salonkama otvorene pete, u sličnoj nijansi.

Kosu je podigla u visok i bogat rep, pa su do izražaja došle decentne minđuše "Šanelove" minđuše obliku zvezdica.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs