kako vam se dopada?

KOŽNA HALJINA U STILU HOLIVUDSKIH DIVA: Nataša Bekvalac je ostavila sve prisutne BEZ TEKSTA! (FOTO)

Ona u svakoj prilici je odevena besprekorno, a juče je obukla jednu od najefektnijih odevnih kombinacija do sad

Moda
11:41h Autor:
KOŽNA HALJINA U STILU HOLIVUDSKIH DIVA: Nataša Bekvalac je ostavila sve prisutne BEZ TEKSTA! (FOTO)
Nataša Bekvalac, Foto: Ahel/ATA

Pevačica Nataša Bekvalac bila je gošća emisije AmiG Show, a za jedno od svojih retkih televizijskih pojavljivanja obukla je modnu kombinaciju koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Najlepša novosađanka poznata je po tome što prati svetske modne trendove i u saradnji sa svojom rođenom sestrom Kristinom koja je poznata stilistkinja, uvek nosi kombinacije koje su u korak s najnovijim svetskim trendovima. Kožni komadi odeće su već neko vreme na meti najpoznatijih dama svetske scene, pa tako ni Nataša nije odolela da isproba haljinu od kože u oker nijansi.

Gornji deo haljine sastavljen od efektnog korseta s korpama za grudi i od struka do ispod kolena suptilno prati liniju tela. Prednji deo haljine je otvoren, ali idugački rukavi u stilu pedeseti godina prošlog veka daju ovoj kreaciji neuobičajen tvist.

ZIMSKA IDILA: Ovako se Marijana Mateus provodi u najskupljem evropskom ski centru! (FOTO)

Nataša Bekvalac
foto: Ahel/ATA

Izbor obuće jednako je interesantan — Nataša je na nogama ponela kratke čizme kakve u poslednje vreme često viđamo na latino divi Dženfier Lopez. Srpska pevačica se odlučila za model u istoj nijansi u kojoj je haljina, a u pitanju su čizme na pertlanje pripijene uz nogu koje imaju neverovatno visoke platforme i štikle.

Šminkom je naglasila oči, dok su usne obojene u boju kože, a kosu je isfenirala na romantične talase u stilu starih holivudskih diva.

Kako vam se dopada ovo izdanje naše poznate pevačice?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs