Pogledajte

SLOBODA MIĆALOVIĆ NA KOKTELU U ČAST DŽONIJA DEPA: Odevnom kombinacijom privukla svu pažnju! (FOTO)

Na proslavu je stigla u pratnji kolege Vuka Kostića

Moda
Autor:
SLOBODA MIĆALOVIĆ NA KOKTELU U ČAST DŽONIJA DEPA: Odevnom kombinacijom privukla svu pažnju! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Glumica Sloboda Mićalović prisustvovala je gradskom događaju o kome je juče pisala i pričala cela Srbija, piše Glossy. Nakon dolaska Džonija Depa u Beograd, upriličen je gala koktel tim povodom, ali i kako bi se obeležila godina rada studija za animaciju Iervolino Studios i promocije njegovog prvog animiranog serijala.

Brojne poznate ličnosti stigle su na gala veče, počev od premijerke Ane Brnabić i njene partnerke Milice Đurđić. Kako je pisao Kurir, ni Dep nije krio oduševljenje prilikom rukovanja s Milicom i Anom.

Džoni Dep
foto: ATA Images / Miloš Tešić

Na događaj je pristigao i glumac Miloš Biković, sa čijom produkcijskom kućom je holivudski glumac ostvario saradnju, kao i njegove kolege i koleginice iz glumačkog sveta: Nina Janković, Anja Alač, Miodrag Radonjić, Vuk Kostić, Miljana Gavrilović, Anđela Jovanović...

U društvu Vuka Kostića stigla je i prelepa Sloboda Mićalović.

Sloboda Mićalović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Nedavno se pisalo o tome kako je glumica pozitivna na virus korona, ali, srećom, ozdravila je i stigla u potpuno glam jesenjem stajlingu na gala veče.

Slobodina kombinacija, na prvi pogled, bila je mahom crna, a dominirao je crni kaput, ukrašen sivim detaljima. Sloboda je bila stilizovana prilično drugačije od onoga što od nje inače vidimo: nosila je čipkaste providne pantalone, a to je ukombinovala sa belom majicom i tregerima!

Jedno je sigurno: bila je i te kako primećena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs