Tražite novu prolećnu obuću? Deichmann vam nudi i do 50% popusta na sezonske modele top brendova!

Na međusezonskom popustu u Deichmannu očekuje vas niža cena za više od 500 modela. U svim Deichmann prodavnicama od 21. aprila do 5. maja pronađite savršen par prolećne obuće uz čak 30% do 50% nižu cenu!

Moda
10:12h Autor:
Tražite novu prolećnu obuću? Deichmann vam nudi i do 50% popusta na sezonske modele top brendova!
Foto: Deichmann

Godinama je upravo Deichmann naš prvi izbor kada je u pitanju kupovina top brendova patika kao što su Nike, adidas i Puma po najprihvatljivijim cenama na tržištu, a ovog aprila navedene brendove ćete pronaći uz dodatno sniženje cene od 30% do 50%. Međusezonska sniženja u Deichmannu odnose se upravo na sezonske modele, što april čini idealnom prilikom da za sebe i celu porodicu pronađete idealne patike za nadolazeću sezonu.

U Deichmann asortimanu birajte između najtrendi modela ovog proleća – od svakodnevnih patika u klasičnoj beloj i ženstvenih trendi modela u pastelnim bojama, pa sve do modernih sportskih modela patika za trening ili obuće za planinarenje - Deichmann nudi sve varijante sportske obuće za sve uzraste.

Elegancija za sve uzraste i prilike uz do 50% popusta

Osim patika, ovog proleća radujemo se da prošetamo i elegantne modele cipela. U Deichmannu ćete po sniženoj ceni pronaći i razne modele cipela za celu porodicu.

Deichmann obuća
foto: Deichmann

Ponuda ženskih cipela u Deichmannu zaista je šarolika – za obožavateljke klasike tu su elegantne štike, ali i sve popularnije cipele s blok petom kao i ravne cipele poput baletanki i oksfordica za udobne i trendy prolećne kombinacije. Tačku na svaki prolećni outfit staviće idealna torba, a u Deichmannu ćete pronaći širok izbor torbi i rančeva raznih veličina.

Cipele za muškarce u Deichmannu dolaze uz širok izbor materijala i dostupnih veličina, za najjednostavniju i najpovoljniju kupovinu. Bez obzira jeste li ovog proleća u potrazi sa savršenim parom obuće za svaki dan, posao ili formalnu priliku – Deichmann međusezonski popusti odnose se i na najlepše modele muških cipela.

Deichmann obuća
foto: Deichmann

Kupovina dečije obuće najjednostavnija je u Deichmanu gde ćete na jednom mestu pronaći obuću za sve prilike i sve uzraste dečaka i devojčica.

Uz Deichmann međusezonska sniženja u toplije dane zakoračite u najudobnijem modelu trendy prolećne obuće po najprihvatljivijoj ceni!

Međusezonsko sniženje u Deichmannu trajati će od 21. aprila do 5. maja, kada će u ponudi biti više od 500 artikala s cenama sniženim od 30% do 50%! Artikle na sniženju pronađite u svim Deichmann prodavnicama, a celokupni asortiman možete pogledati na web stranici putem linka:

http://www.deichmann.com/RS/sr/shop/marketing/midseason.cat

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs