KAKVI NAS MODNI TRENDOVI OČEKUJU OVE SEZONE?

Proleće nas uvek mami da ispratimo najlepše trendove

Moda
Autor:
KAKVI NAS MODNI TRENDOVI OČEKUJU OVE SEZONE?
Foto: Deichmann

Svet se dosta promenio u zadnjih godinu dana. Pandemija je dovela do toga da su mnoge stvari počele da se događaju na drugačiji način nego kako smo do sada navikli. Sve to jeste postala naša svakodnevnica za koju niko ne zna sa sigurnošću da kaže do kada će da traje. Ali, to nije razlog da mi prestanemo da pratimo modu i da uživamo u novim modnim trendovima.

Činjenica je da su trenerke, helanke i duksevi postali standardni outfit svih nas, ali sada nam je stiglo proleće, a sa njim i lepo vreme koje nas prosto tera da se doteramo i da ispratimo nove modne trendove.

Ove sezone čekaju nas svetle i romantične nijanse

U trendu će pre svega biti pastelne, svetle boje, nežne i romantične nijanse. Svakako, ove sezone, biće aktuelna i bela boja, ali i jarke boje koje će odlično razbijati kombinacije svetlih nijansi. Jarko žuta, narandžasta i crvena će i ove sezone dominirati kako na odevnim predmetima tako i na cipelama, tašnama i drugim modnim dodacima. Idealno će biti da na primer svoje jednostavne odevne kombinacije “razbijete” atraktivnim cipelama ili sandalama jarkih boja.

Deichmann
foto: Deichmann

Sigurno jedva čekate toplo vreme, koje ćete provoditi van kuće, na otvorenom. Ako budete želeli da ostanete u ležernom i sportskom izdanju, patike će biti dovoljne da se osećate moderno i u trendu. Ukoliko želite da postignete casual look, uz mogućnost kombinovanja sa haljinom, suknjom, pantalonama ili farmerkama, onda su patike pravi izbor za vas. Svaka moderna žena zna da u patikama može da ostavi neverovatan modni utisak. Moderne patike svetlih nijansi, one u metalik tonovima, sa florescentnim detaljima ili šljokicama i sjajem prikladne su za različita izdanja, a pružaju sjajan modni efekat uz neverovatnu udobnost.

Deichmann
foto: Deichmann

Ako ipak rešite da se sređujete, da sa prvim toplim danima obučete vaše suknje i haljine, atraktivne sandale ili uvek aktuelne baletanke raznih boja biće sve što vam je potrebno ove sezone. One su deo svih outfita za prolećne i letnje dane, odišu ženstvenošću i donose dozu nežnosti vašem stilu. Sve to zajedno u bilo kojoj kombinaciji, treba da prati vaš osmeh i sigurno ćete biti zapažene, ma gde god da ste se pojavile.

Deichmann
foto: Deichmann

Celokupnu Deichmann kolekciju možete pogledati na www.deichmann.com ili posetite najbližu Deichmann prodavnicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs