Budi IN ovog proleća uz trendy patike sa potpisom Senorite Milice

Patike su postale jako bitan deo stajlinga svake moderne dame

Moda
Autor:
Budi IN ovog proleća uz trendy patike sa potpisom Senorite Milice
Foto: Deichmann

Njihova čar je u tome što mogu svaki vaš stajling da učine “moćnim”. Da biste bile IN ne morate biti eksperti u stilizovanju, jer se trendy patike lako uklope uz šta god da poželite.

U novoj SenoritaxDeichmann kolekciji možete pronaći sjajne trendy patike koje ćete obožavati ove sezone i nositi u svim prilikama, usled velikog izbora različitih modela.

Bele patike kao must have

Bele patike jesu na vrhu trendova već neko vreme, ali one su jednostavno nešto što morate nositi I ovog proleća ako želite da budete u trendu. Bela boja je neutralna tako da se odlično uklapa sa svim ostalim bojama, pa ćete tako ove patike moći vrlo lako da kombinujete sa svim vašim outfitima.

Deichmann
foto: Deichmann

Patike sa stilom

Poznato je da žene gaje ljubav prema cipelama, ali zadnjih par godina i patike su postale ključan deo cipelarnika svake IN žene. U novoj SenoritaxDeichmann kolekciji možete pronaći i one malo elegantnije patike. Njih možete nositi uz maksi suknje za sofisticiraniji i elegantniji look, ali i uz trenerke ili farmerke, kada želite da budete u opuštenijoj varijanti. Jedno je sigurno, trendy patikama iz kolekcije Milice Pavlović nećemo odoleti ove modne sezone.

Deichmann
foto: Deichmann

Celokupnu ponudu svih modela iz nove SenoritaxDeichmann kolekcije možete pogledati na LINK ili posetite najbližu Deichmann prodavnicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs