pogledajte

DVA ELEGANTNA STAJLINGA U JEDNOM DANU: Juče su sve oči bile uprte u kraljicu Leticiju! (FOTO)

Nakon što je 15- godišnja princeza Leonor ove nedelje postala glavna zvezda obavivši svoj prvi kraljevski angažman u odsustvu roditelja, oči javnosti ponovno su uprte u njih.

Moda
16:24h Autor:
DVA ELEGANTNA STAJLINGA U JEDNOM DANU: Juče su sve oči bile uprte u kraljicu Leticiju! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Španjolska kraljica Leticija i kralj Felipe VI., pristigli su u Andoru na taj način označivši svoje prvo međunardono putovanje od izbijanja globalne pandemije.

Na glasu kao jedna od najbolje stilizovanih dama s kraljevskih dvorova, 48- godišnja Leticija pri dolasku u Andoru plenila je poglede u prelepoj haljini tamno crvene boje.

TOP 5 PROLEĆNIH STAJLINGA: Ove kombinacije će vas oboriti s nogu! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Viđeno elegantno izdanje uoči svečane večere u hotelu Andorra Park odlučila je da promeni svoj autfit uskočivši u već viđeni komplet kojim je na dan premijernog nošenja uspela da pridobije brojne pozitivne komentare.

Iako se na zvaničnim večerama i večernjim događanjima poput navedenog občno odlučuje za duge haljine ili modele dužine midi, španska kraljica pre godinu i po dana odlučila je da riskira i takko se odlučila za upečatljivi dizajn koji je zaokupio sve poglede i zaradio međunarodni aplauz.

SAVRŠEN PROLEĆNI STAJLING: Rijana oduševila modne kritičare u kombinaciji dve najlepše pastelne boje! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Poznata po navici nošenja već viđenih komada, Leticija je spomenuto izdanje u znaku crnih pantalona i efektnog korseta ponovo odlučila da ponese.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Spomenuti korset puderaste nijanse i detalja nojevog perja na području dekoltea delo je španskog brenda The 2nd Skin Co., a predstavljen je u 2019. godine na Nedelji mode u Madridu.

OVA TRUDNICA ZNA KAKO DA SPOJI LEŽERNE I ELEGANTNE KOMADE: Njen stil inspiriše, a budžet ne mora da trpi! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Kako bi dodatno naglasila svoju skladnu figuru, efektan model korseta odlučila je da ponese uz detalj crne, satenske vrpce zavezane oko struka, a iako se danas više ne nalazi u prodaji, kada je lansiran, cena mu je iznosila nešto više od 600 evra.

Kako vam se dopadaju ova dva izdanja kraljice Leticije?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs