Glamur ili klasika? Šta je tvoj izbor ovog proleća? Odluči se za modele iz #SenoritaxDeichmann kolekcije

Stiže proleće, a sa njim i svetle i raznobojne haljinice, mantili i sakoi

Moda
Autor:
Glamur ili klasika? Šta je tvoj izbor ovog proleća? Odluči se za modele iz #SenoritaxDeichmann kolekcije
Foto: Deichmann

Ono što najbolje može da upotpuni jednu prolećnu odevnu kombinaciju je sigurno dobar par obuće. Da li su tvoj izbor lagane bele patike koje ćeš nositi uz kratku teksas suknju, šljokičave sandale sa udobnom štiklom u kojima ćeš plesati do jutra ili elegantne salonke ? A zašto ne sve! Ove modne sezone budi spremna za sve prilike uz novu SenoritaxDeichmann kolekciju obuće.

Deichmann
foto: Deichmann

Za duge šetnje i boravak na otvorenom, savršen saveznik su patike. Udobne, praktične i jednostavne za kombinovanje, trendy patike su must have komad u svakom cipelarniku. U novoj kolekciji Milice Pavlović za Deichmann posebno se izdvajaju sve popularnije bele patike, ukrašene nežnim ili svetlucavim bojama. Za šik efekat smelo možete kombinovati i nesvakidašnje modele patika u srebrnim i zlatnim metalik tonovima.

Deichmann
foto: Deichmann

Ljubitelj si klasične mode i tvoj izbor je često mala crna haljina? Onda su glamurozne sandale sa štiklom u srebrnoj i zlatnoj boji idealne za tebe. Ili možda baš one sa visokom potpeticom i animal printom koje će sigurno da privuku poglede. Za dodatnu pažnju zaduženi su detalji poput šljokica i cirkona, koji unose dodatnu dozu glamura. Inspirisane stilom zvezde, sandale iz Senoritine Deichmann kolekcije sigurno ostavljaju utisak.

Deichmann
foto: Deichmann

Ono što je mala crna haljina u svetu odeće to su elegantne salonke u svetu obuće. One su uvek sastavni deo stila svake dame koja prati modu, gde su uvek prisutne. Pored elegancije koju pružaju, salonke su idealne i za poslovne outfite i prilike. Bilo da preferirate visoku ili suptilniju nižu štiklu, u novoj kolekciji ćete pronaći pravi model za sebe. Sigurno je da ćete ćete svojim stilom uz salonke iz SenoritaxDeichmann kolekcije ostaviti mnoge bez daha.

Deichmann
foto: Deichmann

Novu kolekciju sa potpisom Milice Pavlović možete pronaći u svim DEICHMANN prodavnicama u Srbiji. Takođe možete da je pogledate i na www.deichmann.com.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs